Homepage  / Vedete străine

Keira Knightley, după ce a fost întrebată dacă va juca în Pirații din Caraibe 6. Ce a spus despre personajul ei, Elizabeth Swan

Keira Knightley, după ce a fost întrebată dacă va juca în Pirații din Caraibe 6. Ce a spus despre personajul ei, Elizabeth Swan
11

de Roxana Mirea,

Keira Knightley pare că a părăsit definitiv corabia Pirații din Caraibe. Actrița, care a interpretat-o pe Elizabeth Swan în franciza de succes, a reacționat după ce a fost întrebată dacă fanii o pot vedea în Pirații din Caraibe 6. Declarațiile actriței vin la câteva zile după ce producătorul Jerry Bruckheimer a spus că își dorește ca Johnny Depp să revină în rolul lui Jack Sparrow.

Keira Knightley, despre revenirea în franciza Pirații din Caraibe

Keira Knightley pare să fi lăsat în urmă corabia Pirații din Caraibe. ET a vorbit cu celebra actriță la premiera noului ei film Hulu, „Boston Stranger”, unde a explicat de ce nu va reveni la îndrăgita franciză Disney.

Dar Elizabeth Swan?” a glumit Knightley atunci când a fost întrebată dacă se va alătura din nou echipei din „Pirații din Caraibe”, având în vedere comentariile recente ale producătorului, Jerry Bruckheimer, cu privire la readucerea francizei pe marile ecrane, eventual cu Jack Sparrow al lui Johnny Depp la cârmă. „Adică, a navigat atât de frumos. A plecat în stil strălucit.”

‘Boston Strangler’ New York PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În ceea ce privește ceea ce își amintește despre primul film al francizei, care împlinește anul acesta 20 de ani, Knightly a spus că nu „foarte multe„.„M-a lansat ca pe un fel de rachetă, într-adevăr, în ceea ce privește cariera mea”, a împărtășit ea. „În acel an au fost Bend It Like Beckham, Love Actually și Pirates of the Caribbean.”

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 11

Producătorul filmului Pirații din Caraibe 6 îl vrea înapoi pe Johnny Depp

Răspunsul lui Keira Knightly vine la doar câteva zile după ce Bruckheimer a declarat, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, că „i-ar plăceasă îl readucă pe Depp pentru Pirații din Caraibe 6, care este în curs de pregătire.

Vom vedea. Mi-ar plăcea foarte mult. Mi-ar plăcea să îl am în film. Asta este tot ce pot să vă spun”, a declarat Bruckheimer. În ceea ce privește o actualizare cu privire la viitorul film al francizei, producătorul a declarat: „Cu toții lucrăm la el. Vom vedea cum va ieși. Dar suntem cu toții foarte entuziasmați. Cred că vom avea un scenariu grozav.”

În ceea ce privește cine va fi protagonista în următorul film și dacă Depp se va întoarce sau nu, totul rămâne de văzut. Totuși, anul trecut a fost confirmat faptul că o continuare a filmelor Pirații din Caraibe, cu Margot Robbie în rolul principal feminin, nu va exista.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton