Homepage  / Vedete / Vedete străine

Keira Knightley este însărcinată pentru a doua oară

Keira Knightley este însărcinată pentru a doua oară

de Redactia Tvmania

Keira Knightley este însărcinată pentru a doua oară, actrița confirmând acest lucru prin ținuta purtată la petrecerea Chanel din Paris, Franța.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Is there something in the water? Keira Knightley revealed a growing baby bump at a @chanelofficial party in Paris last night 😍 LINK IN BIO

A post shared by ELLE UK (@elleuk) on

Keira a participat la eveniment însoțită de soțul ei, James Righton. Cei doi au împreună o fiică, Edie Knightley Righton, în vârstă de aproape patru ani.

Actrița britanică, cunoscută mai ales pentru rolul din seria „Pirates of the Caribbean” a vorbit anul trecut deschis despre felul în care s-a schimbat cariera sa după ce a devenit mamă. Keira a explicat că din cauza tuturor schimbărilor care s-au produs în corpul ei, nu mai există nicio jenă în alte situații.

Totodată, actrița a scris și un eseu controversat despre experiența nașterii, criticând atunci aspectul pe care Kate Middleton l-a avut după naștere, comparând apariția Ducesei cu propria apariție.

 

Keira Knightley s-a gândit deja la educația fiicei sale, Edie, ea dezvăluind recent în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres că i-a interzis câteva filme Disney. Pe lista filmelor la care cea mică nu are voie se să se uite se află și Cenușăreasa, deoarece „ea așteaptă ca un bărbat bogat să o salveze. Nu face asta! Salvează-te singură Evident! Și ăsta este cel pentru care mă enervez, deoarece chiar mi-a plăcut filmul, însă și Mica Sirenă este interzis. Melodiile sunt bune, însă nu renunța la vocea ta pentru un bărbat. Știu că este un detaliu mic, dar contează foarte mult.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton