Homepage  / Vedete străine

Keira Knightley, în carantină, după ce a fost confirmată cu Covid-19

Keira Knightley, în carantină, după ce a fost confirmată cu Covid-19

de Cătălina Matei,

Keira Knightley și familia sa se află izolați la domiciliu, după ce au primit confirmarea că sunt infectați cu Covid-19. În timp ce Keira și cele două fetițe ale sale resimt din plin boala, soțul James Righton este asimptomatic, motiv pentru care își tachinează soția.

Nominalizată la Oscar de două ori până acum, Keira Knightley a povestit într-un interviu pentru „The Telegraph’s Stella” că se află în carantină, la domiciliu, din cauza infectării cu virusul Sars-Cov-2. „Am Covid și mă simt destul de prost”, a spus Keira.

De asemenea, Keira Knightley a povestit că cele două fiice ale sale, Edie (6 ani) și Delilah (2 ani), își revin mult mai repede decât ea, în timp ce soțul ei, James Righton (38 de ani) este asimptomatic. „Este foarte încântat de acest lucru. E convins că este asimptomatic datorită faptului că înoată în apă rece și eu nu”, a mai povestit actrița.

Urmează un Crăciun apocaliptic… pe marile ecrane

Totodată, în același interviu menționat mai sus, Keira Knightley a povestit și despre filmările pentru „Silent Night”, o comedie neagră cu accente horror care are o ipoteză șocantă („De sărbători, lumea se va sfârși!”), în care joacă alături de Matthew Goode. Primele cadre s-au tras în Marea Britanie, în februarie 2020, cu o lună înainte de începerea pandemiei.

„Filmam scene despre magazinele rămase fără mâncare în timp ce știrile deveneau pline de povești că toată hârtia igienică dispăruse”, a povestit actrița. „A fost incredibil de ciudat pentru toată lumea”.

„Silent Night” a fost prezentat în octombrie la Festivalul internațional de film de la Sitges, unde a primit premiul pentru cel mai bun scenariu și premiul publicului. Alături de Keira Knightley, Matthew Goode, Roman Griffin Davis și Lily-Rose Depp, din distribuție mai fac parte Lucy Punch („Vei întâlni străinul din visele tale”, „Cină pentru fraieri”), Annabelle Wallis („Cea mai puternică voce”, „Peaky Blinders”) și Trudie Styler („Crimele din Midsomer”, „Suflete pereche”).

Filmul „Silent Night” se va lansa în cinematografele americane exact în preajma sărbătorilor, pe 3 decembrie, și va fi difuzat, de asemenea, de platforma de streaming AMC+. Deocamdată nu se știe dacă povestea va rula și pe ecranele din România.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton