Homepage  / Vedete / Vedete străine

Keira Knightley va juca în serialul „Șarpele din Essex”

Keira Knightley va juca în serialul „Șarpele din Essex”

de Redactia Tvmania

Pe lângă rolul din producția „The Other Typist”, produs de Hulu, care marchează debutul său în seriale, Keira Knightley (35 de ani) mai are pe lista proiectelor și producția „Șarpele din Essex”, un serial care va fi difuzat de Apple TV. 

Acesta este al doilea serial din cariera actriței britanice, pe care am văzut-o până acum doar pe marele ecran, în lung-metraje. Conform Variety, Keira Knightley va juca rolul principal din „Șarpele din Essex”, ecranizarea unui bestseller scris de Sarah Perry și declarat Cartea anului la ediția din 2016 a British Book Awards. Eroina pe care o interpretează, Cora Seaborne, este o femeie rămasă văduvă, care, după ce a trăit în Londra victoriană, prinsă într-o căsnicie abuzivă, se mută într-o mică așezare din Essex. Acolo, ea este tot mai captivată de o superstiție locală legată de o creatură mitică ce s-ar fi întors în zonă. Filmul va fi regizat de apreciata Clio Barnard (autoarea dramei „Uriașul cel egoist”, premiată la Cannes în 2013 și nominalizată la BAFTA în 2014), după un scenariu scris de Anna Symon („Deep Water”), iar Keira Knightley se va regăsi pe generic și ca producător executiv.   

Nominalizată la Oscar pentru „Mândrie și prejudecată” (2005) și „The Imitation Game. Jocul codurilor” (2014), Keira Knightley va apărea și în lung-metrajul „Silent Night”, scris și regizat de Camille Griffin, povestea unei familii numeroase care se adună în jurul mesei de Crăciun într-un conac de țară. Din distribuția acestuia mai fac parte Matthew Goode, Annabelle Wallis, Lucy Punch, Lily-Rose Depp și Roman Griffin Davis. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton