Homepage  / Vedete străine

Keith Urban, dezvăluiri despre lupta cu dependența de alcool. Cum l-a ajutat soția lui, Nicole Kidman

Keith Urban, dezvăluiri despre lupta cu dependența de alcool. Cum l-a ajutat soția lui, Nicole Kidman
10

de Roxana Mirea,

Keith Urban, soțul lui Nicole Kidman, s-a confruntat cu dependența alcool și a declarat că i-a luat mult timp să realizeze că are o problemă. Cântărețul îi este recunoscător soției lui pentru tot ajutorul și sprijinul ei. Keith Urban consideră că este un miracol că mariajul lui a supraviețuit acelei perioade negre.

Keith Urban, soțul lui Nicole Kidman, despre dependența de alcool

Cântărețul Keith Urban a vorbit despre lupta sa cu dependența de droguri și alcool – și despre faptul că este „norocos” deoarece cariera sa este încă intactă.

Keith Urban a fost internat pentru prima dată într-un centru de dezintoxicare din Nashville pentru tratament în 1998. Aproape un deceniu mai târziu, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Nicole Kidman, în 2006, a mai petrecut câteva luni la Centrul Betty Ford – la insistențele soției sale, potrivit New York Times.

Fiecare face ce vrea să facă pentru a se simți bine. Tocmai mi-am dat seama că sunt alergic la [substanțe]. Cineva a spus: ‘Ai o alergie? Ce se întâmplă când bei?”. Iar eu am spus: ‘Sfârșesc în cătușe'”, a declarat Urban, în vârstă de 54 de ani, pentru Sunday Times.

A trebuit să găsesc un mod diferit de a fi în lume„, a spus Urban despre modul în care renunțarea la alcool i-a schimbat viața – și cariera.

Mă bucur că nu a schimbat nimic în ceea ce privește muzica mea. Am scris o mulțime de cântece de succes când eram beat. Am scris multe și treaz„, a continuat el. „Mă simt norocos că nu mi-a definit creativitatea.”

77th Golden Globe AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum l-a ajutat Nicole Kidman pe Keith Urban

În 2016, Keith Urban a declarat pentru Rolling Stone că Nicole Kidman, în vârstă de 54 de ani – cu care are două fiice: pe Faith, în vârstă de 11 ani, și pe Sunday, în vârstă de 13 ani – a organizat la un moment dat o intervenție pentru ca el să se confrunte cu demonii săi. În septembrie anul trecut, el s-a deschis și mai mult despre începutul zbuciumat al mariajului lor .

Eu am provocat implozia proaspetei mele căsnicii„, a declarat el. „Căsnicia a supraviețuit, dar este un miracol că s-a întâmplat așa. M-am trezit spiritual cu ea. Folosesc expresia ‘m-am născut în ea’ și așa mă simt. Și, pentru prima dată în viața mea, am putut să mă scutur de cătușele dependenței”.

Urban este foarte recunoscător pentru ajutorul pe care l-a primit de la soția lui. Acesta i-a dedicat lui Nicole Kidman melodia „Thank You”, din 2009.

„Mi-a luat mult timp să-mi recunosc alcoolismul”

În noul interviu din Times, el a precizat că tatăl său – care a murit în 2015 – a fost alcoolic, iar el „a crescut într-o casă de alcoolici și mi-a luat mult timp să cred că și eu am fost legat la fel”.

De asemenea, Urban se abține să vorbească despre procesul lui de vindecare pentru că vrea ca fanii săi să se distreze la concertele sale.

Nu vorbesc prea mult despre asta pentru că îmi place ca publicul meu să poată veni și să se distreze„, a adăugat el. „Nu am nimic împotriva drogurilor sau a alcoolului.”

În interviul acordat anul trecut versiunii australiene a revistei Rolling Stone, Urban a dezvăluit că i-a luat „mult timp” să înțeleagă că are o problemă.

Mi-a luat mult timp să-mi recunosc alcoolismul. Mult timp pentru că nu beam ca tatăl meu, așa că am comparat totul cu el. Așa că a durat mult timp pentru mine. Dar am reușit să fac în sfârșit alegerea corectă în viața mea, pe care mi-aș fi dorit ca tatăl meu să o fi făcut„, a spus el.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton