Homepage  / Știri

Kelli Giddish și Danny Pino sunt noii detectivi din „Lege și ordine: Brigada Specială”

Kelli Giddish și Danny Pino sunt noii detectivi din „Lege și ordine: Brigada Specială”

de Redactia Tvmania

Kelli Giddish și Danny Pino sunt noii detectivi din „Lege și ordine: Brigada Specială”, relatează tvguide.com. Cei doi actori au semnat deja contractul cu cei de la NBC.

Giddish (Chase) și Pino (Cold Case) vor fi noii detectivi din sezonul cu numărul 13 al seriei. Ei refac astfel lista actorilor care apar în serial, după ce Chris Meloni a renunțat la colaborarea cu producătorii de la NBC  din cauza neînțelegerilor cu privire la bani.

„Sunt foarte mulțumit că avem doi actori grozavi care se alătură distribuției”, a declarat producătorul Dick Wolf. „Știu că această combinație ne va da posibilitatea să explorăm lumea din „Brigada Specială” din altă perspectivă”, a completat Wolf.

Locul lui Meloni a fost ochit de mai mulți actori, printre care David Conrad (din „Ghost Whisperer”), Kevin Alejandro (din „True Blood” și „Southland”), Michael Raymond-James (din „Terriers”) și Rhys Coiro (din „Entourage”).

Se pare că Meloni nu s-a putut înţelege la bani cu postul NBC (care difuzează producţia în SUA), dorind o mărire de salariu care nu i-a fost acordată.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton