Homepage  / Știri

Kelly Osbourne în rolul mamei sale?

Kelly Osbourne în rolul mamei sale?

de Redactia Tvmania

Fiica celebrului Ozzy Osbourne vrea să joace rolul lui Sharon Osbourne într-un film despre viaţa tatălui său, informează femalefirst.co.uk.

În ciuda temerilor legate de anumite scene pe care va fi nevoită să le joace, Kelly este decisă să se prezinte la audiţii pentru a primi acest rol principal în filmul despre viaşa rockerului.

“În mod clar mă voi duce la audiţiile pentru rolul mamei mele. Nu ştiu dacă îl voi primi, dar mama a spun mereu că ar trebui să încerc pentru că semănăm atât de mult. Dar ar fi puţin ciudat să trebuiască să mă sărut cu cineva care joacă rolul tatălui meu,” a spus Kelly citată de femalefirst.

Dacă va primi rolul, aceasta nu va juca alături de Colin Farrell în ciuda zvonurilor potrivit cărora el ar fi fost ales pentru a interpreta rolul lui Ozzy.

“Se zvonea că rolul tatălui meu, în filmul acesta regizat de mama, va fi jucat de Colin Farrell. Fără nicio supărare, la 34 de ani, Colin este puţin cam în vârstă pentru acest rol. Ne trebuie cineva care să aibă în jur de 18 ani, iar mama şi producătorii îşi doresc un actor necunoscut,” a adăugat Kelly pentru revista Closer.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton