Homepage  / Știri

Kelly Osbourne: „Mă bucur că arăt ca Moss sau Kardashian”

Kelly Osbourne: „Mă bucur că arăt ca Moss sau Kardashian”

de Redactia Tvmania

Kelly Osbourne nu şi-ar dori să arate la fel de bine precum Kim Kardashian sau Kate Moss. Motivul? Kelly nu ar suporta să fie stresată mereu de felul cum arată.

„Femeile sunt foarte neiertătoare când vine vorba de ele însele. Nu ne recunoaştem propria frumuseţe, pentru că suntem mereu preocupate să ne comparăm cu alţi oameni. Nu, nu arătăm toate ca Gisele Bundchen sau Beyonce Knowles, dar vă pot spune că cele mai frumoase femei din lume s-au simţit nesigure la un moment dat”, a spus Kelly.

Kelly Osbourne a slăbit în jur de 30 de kilograme după ce a participat la „Dancing With the Stars”, dar încă nu se consideră prea slabă.

„Îmi spun că sunt o fostă grăsuţă. Şi când eşti aşa ceva, vei vedea mereu la tine ceea ce lumea bârfea înainte de a slăbi”, a mai spus fata lui Ozzy Osbourne.

Şi-a ascuns relaţia amoroasă de ochii presei

Kelly Osbourne a ales să ţină doar pentru ea relaţia de iubire cu Matthew Mosshart. Fiica lui Ozzy Osbourne a vrut să aibă ocazia să îl cunoască pe iubitul ei fără implicarea presei, care ar fi creat doar tensiune între ei doi, scrie femalefirst.co.uk.

Kelly şi Matthew formează un cuplu de un an de zile, dar şi-au făcut publică relaţia doar de curând.

“Am vrut să îi acord timp, am vrut să mă acomodez cu iubitul meu înainte ca lumea să îl cunoască. Nu poţi ţine ceva secret pentru eternitate”, a spus ea.

Recent, fratele lui Kelly, Jack Osbourne (27 de ani), a aflat că suferă de o boală incurabilă, la numai două săptămâni după ce a devenit tată.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton