Homepage  / Vedete străine

Kelly Rizzo, văduva lui Bob Saget, despre viața amoroasă, la mai bine de un an de la moartea actorului. „Știu că asta și-ar fi dorit”

Kelly Rizzo, văduva lui Bob Saget, despre viața amoroasă, la mai bine de un an de la moartea actorului. „Știu că asta și-ar fi dorit”
6

de Roxana Mirea,

Kelly Rizzo și Bob Saget s-au căsătorit în 2018. Mariajul lor a ținut doar patru ani, pentru că actorul din „Full House” a murit la începutul anului 2022. Recent, văduva lui Bob Saget a vorbit despre viața amoroasă actuală, după ce a fost întrebată dacă are un nou iubit.

Kelly Rizzo, după ce a fost întrebată dacă are un nou iubit

Kelly Rizzo nu este interesată să își refacă viața amoroasă, în ciuda faptului că a trecut mai bine de un an de la moartea subită a soțului ei, Bob Saget. Recent, Rizzo, în vârstă de 43 de ani, a răspuns pe Instagram la întrebările fanilor în ceea ce privește o viitoare relație, potrivit ET.

Bob Saget a murit la vârsta de 65 de ani, pe 9 ianuarie 2022, la o zi după ce a susținut un spectacol de stand-up. El a fost găsit mort în camera sa de hotel din Orlando, Florida. Când un fan a întrebat-o pe Rizzo dacă a început să se întâlnească cu cineva, Rizzo a răspuns: „Bine, începem. Am primit această întrebare de sute, sute de ori încă de la început.”

Văduva lui Saget a precizat că nu a început să se întâlnească cu niciun bărbat.

Nu, nu am făcut-o. Nu am făcut-o. Nu am făcut-o”, a spus ea. „Nici măcar nu m-am putut gândi la asta. Nici măcar nu a fost în psihicul meu să trec peste acel pod și gândul la ceva serios în curând… Nici măcar nu pot procesa. Este atât de complicat, sunt atât de multe emoții legate de asta.”

Și, deși Rizzo nu se simte pregătită să înceapă o nouă relație cu altcineva, ea este deschisă la ideea că, într-o zi, ar putea dori să cunoască pe cineva. „Voi spune că mă simt puțin singură, așa că aș fi deschisă la o cafea, o plimbare sau ceva de genul acesta”, a spus ea. „Dar, da, sunt multe intrări, multe ieșiri, multe alte lucruri.”

Decizia luată de văduva lui Bob Saget, la câteva luni de la moartea actoruluiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Kelly Rizzo încearcă să fie fericită, în memoria lui Bob Saget

Rizzo s-a emoționat și când un fan a întrebat-o cum îl onorează pe Bob Saget.

„În fiecare zi, fac o mulțime de lucruri care îl onorează. În primul rând, încerc să fiu fericită, pentru că știu că asta și-ar fi dorit”, a spus ea.

Kelly Rizzo a adăugat că „îl aude mereu spunând glume în mintea mea” și că va împărtăși aceste glume cu prietenii și familia. De asemenea, ea vorbește cu soțul ei în timp ce se uită la fotografii cu el, prin casă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton