Homepage  / Cinema

Kelly Rohrbach, fosta iubită a lui DiCaprio, joacă în remake-ul „Baywatch”

Kelly Rohrbach, fosta iubită a lui DiCaprio, joacă în remake-ul „Baywatch”

de Redactia Tvmania

Modelul american Kelly Rohrbach are motive să râdă, dar şi să plângă: presa internaţională anunţă că va juca în adaptarea pentru marile ecrane a serialului „Baywatch”, dar şi că s-ar fi despărţit deja, de la sfârşitul lui 2015, de Leo DiCaprio.

Kelly Rohrbach (la fiancée de Leonardo DiCaprio) est la nouvelle égérie de la marque américaine Free People, le 10 novembre 2015. Leonardo Di Caprio's girlfriend Kelly Rohrbach is the new face of American brand Free People. 10/11/2015

Kelly Rohrbach (25 de ani) a obţinut rolul salvamarei CJ Parker, personajul interpretat de Pamela Anderson pe micile ecrane în celebrul serial „Baywatch”, difuzat între 1989 şi 2001.

„Este oficial! Sunt încântată să anunţ că mă voi alătura lui @therock (Dwayne Johnson – n.r.) în noul film #BAYWATCH. A fost o călătorie incredibilă până acum şi abia aştept să văd ce urmează!”, a scris blonda pe Instagram.

Dwayne Johnson a pus la dispoziţia internauţilor o serie de clipuri cu Kelly Rohrbach pe platourile de filmare.

„Este o plăcere s-o primim în familia #BAYWATCH pentru rolul CJ Parker. Da, este o bombă sexi, dar şi mai important… este inteligentă, dură şi amuzantă. Exact cum ne place nouă”, a descris-o Dwayne Johnson.

În plan personal, frumoasa n-o duce însă la fel de bine: Kelly s-ar fi despărţit deja de actorul Leonardo DiCaprio, recunoscut pentru slăbiciunea sa pentru top-modele blonde mult mai tinere decât el:

„Sunt despărţiţi de câteva luni. Au rămas prieteni şi în relaţii amiabile. Amândoi sunt foarte ocupaţi. El cu premiera unui nou film („The Revenant” – n.r.), iar ea este unul dintre cele mai mari supermodele din lume. Nu există o a treia persoană la mijloc”, a dezvăluit o sursă pentru revista „People”.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton