Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Deși tragic, „Dragoste infinită” s-a terminat! Sezonul 3 nu se mai face!

Deși tragic, „Dragoste infinită” s-a terminat! Sezonul 3 nu se mai face!

de Redactia Tvmania

Finalul tragic al serialului „Dragoste infinită” (difuzat la noi seară trecută de Kanal D, iar la turci pe 21 iunie, de Star TV) a creat o adevărată isterie în rândul fanilor, care şi-ar fi dorit ca personajul principal, Kemal, să nu moară în urma exploziei, iar Nihan să nu rămână singură cu Deniz.

Câteva site-uri obscure, dar şi mai mulţi fani au şi început teoria conspiraţiei şi vorbesc despre un al treilea sezon al producţiei turceşti în care Kemal ar reveni în viaţa lui Nihan după şapte ani petrecuţi în comă. Din păcate însă, nici cei de la postul turcesc Show TV, nici producătorii de la Ay Yapım nu au lăsat să se înţeleagă că se va mai face şi sezonul al treilea.

Ba mai mult, actorul Burak Özçivit ne-a declarat, într-un interviu exclusiv pentru revista „TV Satelit”, în luna mai, înaintea terminării filmărilor la serial („Dragoste infinită” trebuia să aibă inițial 70 de episoade, dar pe ultima sută de metri au fost adăugate 4) :

„Vom filma în plus faţă de programul iniţial. Vom avea de realizat multe cadre exterioare. Nu va exista al treilea sezon”.

Fanii mai trebuie să ţină cont şi de faptul că, cel mai probabil, actorii din rolurile principale nu ar fi disponibili (cel puţin până la toamnă) pentru a relua filmările la serialul la care au lucrat mai bine de doi ani.

Burak filmează de zor alături de Murat Boz la comedia „Kardeşim Benim 2”, în timp ce Hazal Filiz Küçükköse (Zeynep) a primit rolul principal în „Rüya” (în traducere „Vis”), serial care a început în Turcia pe 11 iulie.

De asemenea, şi interpreta lui Asu, Melisa Pamuk, a anunţat pe Facebook că a semnat pentru un nou proiect tv.

Despre Neslihan Atagül (Nihan) nu se ştie încă ce va face după ce se va întoarce din vacanţa în care se află alături de soţul ei. Mai multe bloguri turceşti au scris că ar putea fi partenera lui Çağatay Ulusoy (protagonistul din „Yaman”) într-un nou serial.  

UPDATE. Dacă mai aveam vreun dubiu, şi interpreta lui Nihan, actriţa Neslihan Atagül, a confirmat pe contul oficial de Facebook, într-un mesaj în limba engleză postat recent, că „Dragoste infinită” nu va mai continua:

„Dragi prieteni, vă rog nu mă mai întrebaţi! Episodul cu numărul 74 al serialului a fost ultimul. Gata, s-a terminat! „Dragoste infinită” nu va mai avea al treilea sezon!” 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Final tragic! De ce a murit Kemal din serialul turcesc „Dragoste infinită” (Kanal D)

Nu ratați! Diseară se termină serialul „Dragoste infinită” (Kanal D), cu Neslihan Atagül şi Burak Özçivit

UPDATE. Schimbări în grila Kanal D. Serialul „Bahar: Viață furată” revine cu episoade noi. Când se termină „Dragoste infinită”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton