Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kenan Imirzalıoğlu, dorit şi nu prea, în rolul sultanului Mahomed al II-lea Cuceritorul

Kenan Imirzalıoğlu, dorit şi nu prea, în rolul sultanului Mahomed al II-lea Cuceritorul

de Redactia Tvmania

Actorul Kenan Imirzalıoğlu este dorit de producătorii turci într-o nouă producție de anvergură.  Conform turkiyegazetesi.com.tr, el va juca rolul sultanului Mahomed al II-lea Fatih, zis și Cuceritorul, într-un nou serial de epocă, care va avea premiera la Kanal D.

Toate bune şi frumoase până aici, însă Kenan, care are 43 de ani, ar trebui să-l interpreteze pe Mahomed al II-lea şi la vârsta de 21 de ani, când acesta a cucerit Constantinopolul (era anul 1453).

De aceea, echipa care va realiza acest proiect este împărţită în două. O parte susţine că actorul este candidatul perfect pentu acest rol, de la începutul până la sfârşitul serialului, şi că ar putea fi întinerit foarte uşor la machiaj.

Cealaltă jumătate a echipei ar prefera, după modelul „Sultana Kösem”, un actor tânăr pentru episoadele când Mahomed e încă tânăr.

Sultanul Fatih Mehmet, rămas în istorie sub numele de Mahomed al II-lea Cuceritorul, a condus Imperiul Otoman de două ori, în anii 1400.

Kanal D a mai încercat să dea lovitura o dată, în 2013, cu povestea lui Mahomed al II-lea Cuceritorul, unul dintre cei mai importanți sultani din istoria Imperiului Otoman. Atunci, protagonist a fost ales Mehmet Akif Alakurt, Boran din celebrul „Puterea destinului”, dar producția „Fatih” a fost un eșec. 

Kenan İmirzalıoğlu este în prezent unul dintre cei mai titraţi actori turci. Aşa că şi onorariul său este pe măsură. Conform gecce.com, el va primi pentru pentru fiecare episod din serialul care prezintă viaţa lui Fatih  30.000 de euro.

Pe micile ecrane de la noi pe Kenan İmirzalıoğlu l-aţi văzut în serialele „Viață nedreaptă”, „Inimă nebună” şi Ezel.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton