Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kenan Imirzalıoglu și Sinem Kobal au ales numele fetiței lor. Ce semnificație are

Kenan Imirzalıoglu și Sinem Kobal au ales numele fetiței lor. Ce semnificație are

de Redactia Tvmania

Fix când se pregăteau să sărbătorească 4 ani de căsnicie, soția actorului turc Kenan Imirzalıoglu (45 de ani), actrița Sinem Kobal (32 de ani), a anunțat în luna mai pe Instagram, printr-o poză sugestivă (zâmbește larg, iar la comentariu are un balon roșu), că cei doi vor avea un copil.

Câteva zile îi mai despart pe actorii Kenan Imirzalıoglu și Sinem Kobal să își cunoască fiica. Cei doi se pare că au ales și numele micuței, care are o semnificație aparte. Fetița cuplului se va numi Lalin, un prenume de origine turcă, arabă și persană, în turca veche însemnând „roșu strălucitor„, având, de asemenea și semnificația „roșu rubin”.

Însărcinată în 8 luni și jumătate, Sinem a fost răsfățată de Kenan pe parcursul celor 8 luni de sarcină numai cu cadouri luxoase. Kenan İmirzalıoğlu i-a cumpărat soției sale o vilă în Bodrum în valoare de 3 milioane de lire turcești, dar și un ceas în valoare de 150.000 de lire turcești.  

 

 
Kenan şi Sinem s-au căsătorit pe 14 mai 2016 pe insula Cunda din Turcia. La nuntă au participat 300 de invitaţi, printre care și actori cunoscuţi din serialele turceşti de la noi: Engin Altan Düzyat, Kivanç Tatlitug, Cansu Dere, Burak Özçivit şi Bergüzar Korel. 

Pe micile ecrane de la noi pe Kenan Imirzalıoglu l-aţi văzut în serialele „Viață nedreaptă’, „Inimă nebună’, „Ezel’ și „Karadayi’. Cel mai recent proiect al lui este „Alef’, o mini-serie de opt episoade, care a avut premiera în Turcia pe 10 aprilie pe platforma online BluTV.

Producția spune povestea a doi detectivi total diferiți, care fac echipă pentru a rezolva un șir de crime. Kemal (Kenan) este polițistul calm, taciturn, marcat de un secret personal apăsător, care revine în Istanbul după ce a fost școlit în Marea Britanie, iar Settar (Ahmet Mümtaz Taylan) este un polițist de modă veche, aflat în prag de pensionare care a văzut multe la viața lui. Sinem Kobal n-a mai avut un proiect din 2017, când a jucat în mini-seria „Yüz Yüze’.

În prezent Kenan prezintă varianta turcă a formatului „Vrei să fii milionar”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton