Homepage  / Vedete străine

Kendall Jenner, mai provocatoare ca niciodată. A pozat topless la Coachella

Kendall Jenner, mai provocatoare ca niciodată. A pozat topless la Coachella
7

de Roxana Mirea,

Kendall Jenner s-a dezlănțuit în timp ce petrecea în deșert, la festivalul de muzică Coachella. Modelul a publicat, în weekend, o fotografie îndeăzneață cu ea. Kendall Jenner a pozat topless, lângă o piscină de lângă Indio, California, purtând doar o pereche de bikini albaștri.

Kendall Jenner a pozat topless

Kendall Jenner și-a surprins și încântat fanii, după ce a pozat topless și a publicat imaginea pe Instagram. Modelul în vârstă de 26 de ani, și-a acoperit sânii cu o mână, iar în cealaltă mână ținea o sticlă de 818 Tequila.

Într-o altă fotografie împărtășită pe feed-ul ei, Jenner a uimit într-un top negru și pantaloni de piele neagră, în timp ce poza alături de prietenele Hailey Baldwin și Justine Skye, potrivit Page Six.

Baldwin, în vârstă de 25 de ani, a purtat un maiou alb cu ornamente turcoaz și blugi, în timp ce Skye, în vârstă de 26 de ani, a arătat la fel de șic într-un top floral, o jachetă de blugi și pantaloni scurți din denim.

Celor trei li s-a alăturat mai târziu Kylie Jenner și s-au îndreptat apoi spre festivalul de muzică pentru a-l vedea pe soțul lui Baldwin, Justin Bieber, urcând pe scenă pentru o apariție surpriză în timpul concertului lui Daniel Caesar.

Bieber, în vârstă de 28 de ani, a rămas fără cămașă în timp ce interpreta melodia sa de succes „Peaches” cu Caesar, în vârstă de 27 de ani, moment pe care Baldwin l-a surprins și publicat pe Instagram Stories.

USA – Vanity Fair Oscar Party – Beverly HillsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton