Homepage  / Vedete străine

Kendall Jenner s-a lăsat fotografiată complet goală la plajă. A renunțat la costumul de baie

Kendall Jenner s-a lăsat fotografiată complet goală la plajă. A renunțat la costumul de baie
7

de Roxana Mirea,

Kendall Jenner și-a surprins fanii după ce a publicat pe Instagram, pe 27 iunie, o imagine cu ea complet goală. Vedeta stătea întinsă la soare, cu o șapcă pe cap și cu telefonul în mână în momentul în care a fost fotografiată. Costumul de baie lipsea cu desăvârșire pentru a obține un bronz perfect, dar asta n-a împiedicat-o pe Kendall Jenner să facă publică imaginea.

Kendall Jenner a pozat goală

Kendall Jenner s-a lăsat fotografiată goală și a publicat imaginea respectivă pe Instagram, acolo unde este urmărită de 245 de milioane de conturi.

Imaginea, care are acum aproape 9 milioane de aprecieri, o arată pe supermodel întinsă pe burtă pe un pat de plajă, purtând doar o șapcă de baseball și stând pe telefon.

Fotografia în care Kendall apare goală a fost publicată alături de un set de imagini aleatorii, una dintre ele o arată pe Jenner călărind un cal, apoi apar un un videoclip cu un apus de soare surprins dintr-o mașină, o cameră plină de plante și o farfurie cu mâncare.

Aceasta este prima postare pe Instagram pe care tânăra în vârstă de 26 de ani a împărtășit-o după despărțirea de jucătorul de baschet Devin Booker. S-a scris că cei doi au pus punct poveștii de dragoste pentru că Booker nu a vrut să se căsătorească cu Kendall, deoarece dorea să se concentreze pe cariera sa, potrivit albawaba.com.

Kendall Jenner fotografiată complet goală. A renunțat la costumul de baieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

O sursă a declarat: „Kendall simte că [ea și Devin] sunt pe căi diferite”, în timp ce o alta a spus că cei doi „au avut discuții despre viitorul lor, dar nu sunt pe aceeași lungime de undă”.

Sursa a precizat, de asemenea, că Kendall Jenner a fost cea care a cerut inițial „spațiu„, deși „au păstrat legătura de atunci și țin unul la celălalt”.  Cu toate acestea, cuplul nu a confirmat motivul din spatele despărțirii lor.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton