Homepage  / Vedete / Vedete străine

Keremcem se întoarce toamna aceasta pe micile ecrane turceşti. Aflaţi în ce serial!

Keremcem se întoarce toamna aceasta pe micile ecrane turceşti. Aflaţi în ce serial!

de Redactia Tvmania

Actorul Keremcem (pe care l-aţi văzut în „Bahar: Viaţă furată”, alături de Ezgi Asaroglu) îl va înlocui pe Emrah Erdoğan în serialul „Dragoste şi ură” („Aşk ve Mavi”), după episodul 75, al cincilea din sezonul al treilea. Conform diziseti.tv, Emrah a renunţat la acest proiect tv pentru că nu s-ar fi înţeles cu producătorii de la NTC Medya la bani, cerând o sumă mai mare pentru noul sezon. În următoarea perioadă, el se va dedica carierei muzicale.

Conform, haber7.com, Keremcem nu va interpreta personajul Ali, cel jucat de Emrah până la episodul 74 inclusiv, ci unul nou, „surprinzător”, „care va aduce un suflu nou serialului”, spun tabloidele turceşti, de care, cel mai probabil, Mavi (Burcu Kıratlı) se va îndrăgosti în următoarele episoade. Serialul „Dragoste şi ură” („Aşk ve Mavi”) a fost difuzat anul acesta la noi de Kanal D (din ianuarie până în iulie). În turcia sezonul al treilea a debutat pe 21 septembrie, la postul Atv.

Ultimul proiect tv al lui Keremcem (40 de ani) a fost serialul „Iki Yalanci” (2017).  Cât priveşte viaţa privată, actorul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, de un an, cu tânăra actriţă İlay Erkök (25 de ani, Damla din serialul „Parola: Te iubesc!”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton