Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kevin Clark, tânărul toboșar din „School of Rock”, a murit. Actorul avea numai 32 de ani

Kevin Clark, tânărul toboșar din „School of Rock”, a murit. Actorul avea numai 32 de ani

de Redactia Tvmania

Kevin Clark, care a jucat rolul toboșarului adolescent Freddy Jones în filmul „School of Rock”/„Școala de rock” (2003), a murit miercuri, anunță Variety.com. Actorul avea 32 de ani.

Potrivit primelor informații primite de la poliția locală, Kevin Clark mergea pe bicicletă în momentul accidentului. El pedala prin cartierul Avondale din Chicago, când a fost lovit de o mașină Hyundai Sante Fe, în jurul orei 1.20. Deși a fost transportat la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, iar decesul a fost pronunțat la 2.04 dimineața, au anunțat autoritățile comitatului Cook și departamentul de pompieri din Chicago, potrivit Chicago Sun-Times.

Șoferul care se afla la volanul mașinii care l-a lovit în plin pe Clark, o tânără de numai 20 de ani, nu a fost arestată, dar urmează să apară în fața unei instanțe.

Kevin Clark a avut o singură apariție într-un film. Mai precis, unicul rol interpretat de Kevin Clark a fost în filmul „School of rock”, din 2003, al cărui protagonist a fost Jack Black. Kevin Clark a fost pasionat de tobe încă din primii ani de viață: asta i-a adus un avantaj în fața celorlalți actori care au dat probe pentru rolul lui Freddy „Spazzy McGee” Jones. La momentul apariției filmului, Clark avea 12 ani.

Jack Black, mesaj pe Instagram după moartea lui Clark

Imediat după ce vestea morții lui Kevin Clark a făcut înconjurul lumii, actorul și colegul lui de platou Jack Black a transmis pe Instagram un mesaj emoționant.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Jack Black (@jackblack)

„Vești devastatoare. Kevin a murit. Mult prea devreme. Suflet frumos. Atât de multe amintiri. Sfâșietor. Transmit dragostea mea familiei lui și întregii comunități school of rock”, a scris Jack Black pe Instagram.

În 2018, Jack Black și Kevin Clark s-au reîntâlnit la un concert Tenacious D în Chicago, unde Clark i-a dăruit lui Black un tricou cu formația Dreadwolf, trupa lui Clark.

Kevin Clark nu și-a dorit o carieră în cinematografie. După rolul din „School of Rock”, el s-a implicat în muzică și a lucrat la o cafenea Starbucks.

Sursa foto: captură video YouTube

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton