Homepage  / Articole

Kevin Costner: În România am fost tratat ca un rege

Kevin Costner: În România am fost tratat ca un rege

de Redactia Tvmania

Kevin Costner și trupa lui, Modern West, au susținut un recital de 90 de minute luni seară, pe scena Club Tribute din București, în fața a peste 700 de persoane. Concertul a inclus cele mai cunoscute piese de pe cele două discuri lansate până în prezent: „Untold Truths” (2008) și „Turn It On” (2010).

Kevin Costner a sosit la Club Tribute ieri, în jurul orei 16:00, pentru repetiții și probe de sunet care au durat mai bine de o oră.

„Am emoții pentru concertul din această seară. Sper că publicul se va simți bine. Nu am emoții pentru că nu sunt pregătit, ci pentru că vreau să ofer un show de neuitat”, a declarat Kevin Costner celor prezenți la probele de sunet.

România l-a încântat pe Costner

În jurul orei 18:00, în fața Club Tribute, a fost așezat covorul roșu, iar peste 50 de jurnaliști au așteptat afară, mai bine de o oră, sosirea starului american. Kevin Costner a ajuns la Club Tribute la ora 19:35 și a înfruntat ploaia măruntă pentru a răspunde întrebărilor din partea presei.

„Iubesc România și mă simt minunat aici. Am fost tratat ca un rege, deși nu mă așteptam la asta… Plănuiesc să revin pentru a vizita toată țara”, a declarat Kevin Costner.

Concertul lui Kevin Costner a durat o oră și jumatate și a inclus 16 piese de pe cele două discuri lansate până în prezent. În timpul discursului final, de mulțumire, Kevin Costner a spus că a învățat un lucru foarte important despre români.

„Țin să vă mulțumesc tuturor, însă trebuie să îmi întrerup discursul pentru că văd un buchet uriaș de flori care se îndreaptă către scenă. Dacă am învățat ceva în ultimele săptămâni este că pe români nu-i poți opri să facă ceea ce vor”, a declarat starul american.

[imagebrowser id=465]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton