Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kevin Hart a semnat un contract consistent cu Netflix

Kevin Hart a semnat un contract consistent cu Netflix

de Redactia Tvmania

Kevin Hart (41 de ani) a semnat un contract cu Netflix pentru patru viitoare filme în care va juca și pe care le va produce, prin intermediul companiei sale de producție, HartBeat, informează Deadline.com. 

 

Detaliile tranzacției nu se cunosc, dar cel mai recent contract încheiat de Netflix cu un actor de comedie a fost cu Adam Sandler, care a încheiat un contract de 150 de milioane de dolari pentru patru filme. 

 

Kevin Hart avea deja o relație bună cu platforma de streaming în urma difuzării pe Netflix a showului său de stand-up comedy din 2020, intitulat „No F***s Given”, în care actorul făcea glume de acasă, vorbind despre viața în pandemie, sexul după patruzeci de ani și despre multe altele. Acesta a fost vizionat de 21 de milioane de abonați în primele patru săptămâni de la lansare.

Entuziasmat, Kevin Hart a postat pe Instagram fotografia știrii anunțate de Deadline și un scurt comentariu. „Sunt teribil de emoționat pentru acest nou capitol din viața mea și a companiei HartBeat. Sunt mai mult decât norocos și îi mulțumesc echipei mele de la HartBeat. Parteneriatul cu Netflix este o oportunitate uimitoare pentru noi”. 

Hart a mai spus că e încântat să producă filme de ultimă oră împreună cu Netlix și le-a mulțumit lui Ted Sarandos (co-director executiv și director de conținut la Netflix) și Scott Stuber (liderul diviziei de filme originale a platformei), despre care a spus: „Împărtășim aceeași viziune creativă și punem întotdeauna publicul pe primul loc. Acest contract ne dă posibilitatea să ne dezvoltăm, să creăm povești și relații noi. Vrem ca HartBeat să fie sinonimă cu divertismentul și poveștile de clasa întâi”. 

La rândul său, Scott Stuber a declarat: „Netflix are o relație solidă cu Kevin și suntem norocoși să fim parteneri în atâtea proiecte”. Kevin are mult simț practic și a fost grozav să-l văd construind o companie incredibilă precum HartBeat. Sunt foarte puțini artiști care pot atrage publicul de toate vârstele și care reușesc să se descurce deopotrivă în comedii, drame și filme de familie”. 

Primul proiect al lui Kevin Hart din cadrul acestui contract cu Netflix este serialul autobiografic „True Story”, în care Hart va avea rolul principal și va fi și producător executiv. Serialul îl va avea ca erou central pe Kid, o versiune ficțională a lui Kevin Hart, care va fi urmărită încă de la vârsta copilăriei în Philadelphia. Wesley Snipes va juca rolul lui Carlton, fratele mai mare al lui Kid. Serialul va fi produs de Eric Newman (care a produs și serialul Netflix „Narcos”). 

În prezent, Kevin Hart este implicat în filmările comediei de acțiune „The Man from Toronto”, în care joacă alături de Woody Harrelson, Ellen Barkin și Kaley Cuoco și care va avea premiera în septembrie. Actorul mai este implicat și în alt proiect, intitulat „Fatherhood”, drama unui tată care își crește singur fetița după ce soția îi moare a doua zi după naștere. Acesta va fi lansat în Statele Unite pe 16 aprilie. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton