Homepage  / Vedete străine

Kevin Hart, despre greșelile din trecut. Actorul s-a aflat în mijlocul unor controverse, de-a lungul timpului

Kevin Hart, despre greșelile din trecut. Actorul s-a aflat în mijlocul unor controverse, de-a lungul timpului
7

de Roxana Mirea,

Kevin Hart înțelege importanța de a le oferi oamenilor șansa de a se schimba după controversele în care au fost implicați. Comediantul, în vârstă de 43 de ani, a apărut într-un nou episod al podcastului The Verywell Mind pentru a discuta despre cartea lui audio „Monsters and How to Tame Them”. Iată ce declarații neașteptate a făcut actorul din „Me Time”.

Kevin Hart, despre arta de-a învăța din greșelile din trecut

Când a fost întrebat dacă trebuie să fie „mai atent” cu glumele pe care le face în „lumea culturii de anulare” din zilele noastre, Kevin Hart a răspuns „absolut„, scrie People.

Să fim sinceri, cred că au fost multe schimbări care erau necesare, nu? Și cred că a fi conștienți este un lucru pe care ar trebui să-l prioritizăm cu toții. Doar să fim conștienți”, a spus Hart. „Învățăm să ne înțelegem mai bine unii pe alții și, procedând așa, respectul ar trebui să fie atașat de acest lucru.”

„Acum, există un nivel sporit de sensibilitate”, a continuat el. „Există un nivel sporit de opinie în zilele noastre, deoarece social media a prezentat lumii o mulțime de platforme pentru ca oamenii să se poată exprima și să spună ce simt. Așa că lucrurile pe care nu le auzeam în mod regulat le auzim acum. Conversațiile de care poate nu ați fost conștienți, ei bine, le auziți pentru că toate se întâmplă în timp real.”

Acestea fiind spuse, nu putem pierde ideea de a râde de noi înșine”, a adăugat actorul.

Actorul din „Me Time” a spus că face tot posibilul să fie un exemplu de „transparență” și „să fie autentic și să vorbească despre lucrurile pe care unii oameni nu le consideră amuzante”.

Kevin HartIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Kevin Hart, în mijlocul unei controverse

„Simt că există o linie care a fost trasată acum, iar unii oameni o ocolesc pe vârfuri și alții o depășesc cu agresivitate„, a spus Hart. „Ceea ce trebuie să facem este să găsim un echilibru în care să putem sta cu toții pe această linie, indiferent de ce parte te afli, și să ne ținem de mână unii pe alții, știind că nu vrem să ne facem rău. Acesta este, cred, obiectivul care trebuie atins”.

El a spus: „Uităm că trebuie să existe o lume care să ne ofere posibilitatea de a ne îmbunătăți. Fără asta, ce naiba? Unde ne ducem? Dacă totul este considerat rău odată ce a fost făcut și nu mai poți face nimic altceva pentru că ai făcut acel lucru și asta e tot pentru tine, ei bine, ce naiba? … Trebuie să faci greșeli pentru a învăța și pentru a avea, practic, exemple din viața reală din care ar trebui să te dezvolți.”

Kevin Hart a fost în mijlocul unor controverse în 2018, când a fost anunțat ca gazdă a premiilor Oscar. Anunțul a fost urmat de reacții negative, utilizatorii de Twitter readucând la suprafață tweet-uri homofobe din trecut pe care Hart le-a postat cu aproape un deceniu înainte, împreună cu o glumă controversată pe care a făcut-o în stand-up despre comunitatea LGBT. În cele din urmă, el a renunțat la rolul de prezentator de la Oscaruri.

Anul trecut, comediantul a declarat pentru Sunday Times: „Am fost anulat, cât, de trei sau patru ori? Niciodată nu am fost deranjat. Dacă îi permiți să aibă un efect asupra ta, îl va avea. În mod personal? Nu așa funcționez eu. Înțeleg că oamenii sunt oameni. Toată lumea se poate schimba.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton