Homepage  / Articole

Kevin Jonas: sexul nu a meritat aşteptarea

Kevin Jonas: sexul nu a meritat aşteptarea

de Redactia Tvmania

La 8 luni de la căsătorie, Kevin Jonas şi Danielle Deleasa n-au descoperit încă plăcerile vieţii de cuplu

La 8 luni de la căsătorie, Kevin Jonas şi Danielle Deleasa n-au descoperit încă plăcerile vieţii de cuplu

Kevin Jonas s-a căsătorit cu Danielle Deleasa (22 de ani), o fostă coafeză, pe 19 decembrie 2009, şi a aşteptat până acum pentru a face o mărturisire şocantă. Cântareţul trupei Jonas Brothers, care a renunţat la virginitate în noaptea nunţii, a recunoscut că nu a fost impresionat de prima experienţa sexuală.

.

Se pare că tânărul de 22 de ani nu prea ştie ce să facă în dormitor. Cei trei fraţi – Joe, Kevin şi Nick – care formează trupa Jonas Brothers sunt cunoscuţi pentru decizia de a nu face sex înainte de căsătorie, iar Kevin Jonas a fost primul care a înlocuit inelul de puritate (n.r. – considerate simboluri ale abstinenţei sexuale în afara mariajului, inelele de puritate au apărut în SUA anilor `90) cu verigheta.

Tinerii însurăţei au avut timp să se cunoască după nuntă, deoarece trupa Jonas Brothers a anulat o serie de concerte din cauza vânzărilor scăzute la bilete, însă părerea cântăreţului a rămas neschimbată în cele 8 luni trecute de la căsătorie.

Kevin Jonas a uimit auditoriul la o conferinţă din New York, începând să facă declaraţii despre scurta şi aparent banala sa viaţă sexuală.

„Ca să fiu sincer, sexul nu a meritat aşteptarea. După ce am făcut-o, ne întrebam dacă asta a fost tot”, a explicat starul american. Când jurnaliştii l-au întrebat dacă Danielle Deleasa este de acord cu dezvăluirile, el a mărturisit că a reprodus observaţiile făcute de soţia sa în noaptea nunţii.

.

Inelele de puritate îi fac să fie diferiţi

Jonas Brothers – Joe (21 de ani), Kevin (22 de ani) şi Nick (17 ani) – promovează abstinenţa sexuală înainte de căsătorie în rândurile adolescenţilor americani.

Jonas Brothers – Joe (21 de ani), Kevin (22 de ani) şi Nick (17 ani) – promovează abstinenţa sexuală înainte de căsătorie în rândurile adolescenţilor americani.

Jonas Brothers sunt cunoscuţi pentru imaginea de băieţi cuminţi pe care o promovează, fraţii provenind dintr-o familie de creştini evanghelişti. Pentru a simboliza decizia de nu face sex premarital, cei trei cântăreţi poartă inele de puritate. Joe Jonas a spus că simbolizează „promisiunea făcută faţă de ei şi Dumnezeu că vor sta puri până la căsătorie”, iar Nick a explicat că sunt „doar una dintre modalităţile prin care ne diferenţiem de ceilalţi”.

Inelele de puritate le-au adus însă şi bătăi de cap şi i-au transformat în ţinta ironiilor. La ediţia din 2008 MTV Video Music Awards, Russell Brand a arătat publicului un inel din argint, susţinând că l-a scăpat pe unul dintre fraţi de jugul virginităţii: „V-aţi descurcat foarte bine Jonas Brothers. Fiecare poartă un inel pentru a susţine că nu face sex. I-aş lua în serios dacă le-ar purta în zona intimă”. După ce a fost criticat pentru comentariile sale, Russell Brand s-a gândit să-şi ceară scuze la următoarea ediţie a premiilor MTV.

Fraţii Jonas au fost ironizaţi din acelaşi motiv în „The Ring” (n.r. – Inelul), unul din episoadele serialului de animaţie „South Park”.

.

Citeşte şi:

Celebri şi virgini

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton