Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kevin McKidd: „Cristina rămâne iubirea lui Owen”

Kevin McKidd: "Cristina rămâne iubirea lui Owen"

de Redactia Tvmania

Sandra Oh, interpreta personajului Cristina Yang din serialul "Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy", a anunţat că va părăsi seria TV la sfârşitul celui de-al 10-lea sezon.

Actriţa de 42 de ani a făcut parte din distribuţia serialului încă de la început, în 2005, iar producătorii şi scenariştii nu au decis încă modul în care personajul său va ieşi din peisaj.

“Din punct de vedere creativ, cred că am dat totul şi e timpul să îi dau drumul Cristinei”, a explicat Sandra Oh.

La rândul său, Kevin McKidd a declarat că personajul Owen Hunt nu va fi afectat negativ de plecarea din serial a Sandrei Oh şi a Cristinei Yang.

Actorul, care s-a alăturat distribuţiei începând din sezonul cinci al serialului, este interesat de ideile Shondei Rhimes în ceea ce priveşte continuarea poveştii.

„Durerea este uneori foarte apropiată de plăcere, şi este o grămadă de durere acolo. Dar va fi din nou o plăcere”, a declarat McKidd într-un interviu acordat The Hollywood Reporter.

McKidd a mărturisit că a simţit că Sandra Oh îşi dorea să părăsească serialul, cu atât mai mult cu cât între ei s-a creat o strânsă prietenie.

„În mod egoist, speram şi îmi doream să ia o altă decizie şi să rămână în serial, pentru că îmi place să lucrez cu ea”, a declarat Kevin McKidd.

Shonda Rhimes nu renunţă la Owen Hunt

Plecarea lui Sandra Oh din serial l-a făcut pe Kevin McKidd să se gândească la propria despărţire de povestea din „Anatomia lui Grey”. McKidd a recunoscut că a purtat o discuţie cu creatoarea serialului, pe care a întrebat-o dacă personajul său poate „supravieţui” de unul singur în sezonul al unsprezecelea.

Rhimes a declarat recent că sezonul al zecelea nu va fi axat pe plecarea din serial a Cristinei Yang, ci pe „dezvoltarea ei ca om şi chirurg”. Creatoarea „Anatomiei” a mărturisit că ştie deja cum se încheie povestea Cristinei, dar nu a vrut să dea niciun detaliu despre final.

În ciuda anunţului făcut de Sandra Oh, care interpretează unul dintre personajele principale din serial, alături de Dr. Grey (Ellen Pompeo), Dr. Bailey (Chandra Wilson) şi Dr. Karev (Justin Chambers), producătorii serialului au spus că “Anatomia lui Grey” nu se va încheia după cel de-al 10-lea sezon. Următorul sezon începe în Statele Unite pe 26 septembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton