Homepage  / Știri

Kiefer Sutherland s-a despărţit de iubită

Kiefer Sutherland s-a despărţit de iubită

de Redactia Tvmania

Kiefer Sutherland (44 de ani) a pus capăt relaţiei cu Siobhan Bonnouvrier, alături de care şi-a petrecut ultimii trei ani, anunţă femalefirst.co.uk.

Potrivit zvonurilor care circulau anul trecut, starul serialului „24 de ore” ar fi cerut-o în căsătorie pe Siobhan Bonnouvrier – aceasta s-a afişat cu un inel de logodnă în timpul unei vacanţe în Italia.

În plus, cuplul a fost observat când admira inelele de logodnă dintr-un magazin de bijuterii.

La acea vreme, actorul spunea că nu are prea mult timp de viaţa sentimentală, pentru că se concentrează asupra rolului agentului Jack Bauer.

„Sunt implicat într-o relaţie cu serialul <<24 de ore>>. M-a învăţat mai mult despre actorie decât orice alt proiect din trecut. În ultimii opt ani, mi-am făcut câţiva prieteni pe care-i consider familia mea. Mai am şi alte relaţii, însă nu dispun de atâta timp pentru ele pe cât mi-ar plăcea”.

Serialul „24 de ore” a avut opt sezoane, iar ultimul episod a fost difuzat în SUA pe 24 mai 2010.

Kiefer Sutherland a fost căsătorit de două ori: căsnicia sa cu Camelia Kath a durat 13 ani şi s-a încheiat în 1990; şase ani mai târziu, actorul s-a căsătorit cu Elizabeth Winn, dar a divorţat în 1999.

Actorul a mai fost logodit cu Julia Roberts (43 de ani) în 1991, dar aceasta s-a răzgândit cu trei zile înainte de nuntă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton