Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Killa Fonic, primele declarații despre cererea în căsătorie pentru Ana Morodan. „Este o tipă foarte mișto”

Killa Fonic, primele declarații despre cererea în căsătorie pentru Ana Morodan. „Este o tipă foarte mișto”

de Andra Stana,

Killa Fonic a pus punctul pe „i” și a vorbit despre zvonurile apărute recent, despre cererea de căsătorie pe care i-ar fi adresat-o Anei Morodan. Ce spune artistul despre „contesa digitală”.

Invitat la PRO FM by NIGHT, Killa Fonic a ținut să lămurească speculațiile apărute în spațiul public despre o posibilă căsătorie cu Ana Morodan. Artistul a declarat că totul a fost doar o glumă și că nu a cerut-o, de fapt, niciodată de soție pe Contesa Digitală.

Mă bucur că ai scos asta la suprafață. E încă un moment pentru mine să clarific. Eu nu am cerut-o niciodată în căsătorie pe Ana Morodan. Absolut niciodată. A fost o glumă.

Artistul a explicat apoi: „Este o tipă foarte mișto, foarte funny și dacă România ar avea simțul umorului mai ascuțit ar fi râs la acea remarcă și atât”.

Despre Ana Morodan, cântărețul a spus că o consideră o femeie foarte inteligentă: „Știe caterincă la un alt nivel și e foarte inteligentă. Poate să facă ce personaj vrea ea!”. La rândul ei, creatoarea de conținut a postat și ea pe rețelele de socializare că totul a fost o glumă, scrie libertatea.ro.

Killa Fonic, mesaj pentru fosta iubită, Irina Rimes

În trecut, Killa Fonic a avut o relație cu Irina Rimes. De curând, artistul a lansat o piesă în versurile căreia se regăsește numele fostei sale iubite.

Irina, nu uita, ți-am dăruit povești, bandana / Sex, zâmbești, încă miroase a marijuana / Mai mult nu spun, știi, nu sunt sifon-na-na / Îmi pare rău, dar mă iubește mai mult Dana”, acestea fiind o parte dintre versurile melodiei.

De unde a pornit zvonul despre cererea în căsătorie făcută de Killa Fonic pentruAna Morodan

Ana Morodan s-a numărat, acum ceva timp, printre invitații lui Cătălin Măruță, în emisiunea lui de la Pro TV. În direct la TV, contesa digitală a făcut o serie de mărturisiri uluitoare. Atunci, ea a menționat că a avut o relație cu Killa Fonic timp de 3 ani.

Dacă ar fi, ar fi tot Killa. M-a cerut. Întreabă-l”, a spus Ana Morodan la PRO TV. „E o diferență de vârstă…”, a fost remarca pe care a făcut-o Cătălin Măruță. „A, deci mă faci bătrână pe mine și pe ăla tânăr?”, a spus creatoarea de conținut. Cătălin Măruță a continuat: „Asta cu măritatul e o nebunie a ta?

Răspunsul Anei Morodan a fost rapid: „Nu o să mă căsătoresc niciodată. Nu cred în asta. Nu am chef să mă mărit. Dacă divorțează Harry de Meghan să mă anunți, o să mă mărit”.

Tot la PRO TV, vedeta de la Antena Stars a mai declarat: „Să nu uitați că am avut o relație cu Killa Fonic. De 3 ani de zile, dacă nu am zis-o, fix acum mi-a venit. Băiatul ăla mă cunoaște foarte bine, știe că nu aș fi zis niciodată chestia asta. Să te gândești tu de ce am vrut să se știe fix acum.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton