Homepage  / Vedete româneşti

Cât cântărește bebelușul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil, cu câteva zile înainte să se nască

Cât cântărește bebelușul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil, cu câteva zile înainte să se nască
10

de Ioana Maria,

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, mai are puțin și naște, iar bebelușul ei crește și tot crește. Blondina, care e foarte încântată că mai are câtva săptămâni și devine mamă, postează foarte des imagini cu burtica de gravidă, dar le oferă fanilor și informații despre cum evoluează sarcina.

La ultimul control la care a fost Gabriela, care e gravidă în 8 luni, a aflat că viitorul băiețel cântărește fix 3 kilograme și 500 de grame și s-a grăbit să împărtășească informația cu fanii ei. Vedeta a realizat un InstaStory în care a introdus și această informație.

Ce nume va purta primul copil al lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu

Chiar dacă nu au făcut public numele viitorului bebeluș, Gabriela a glumit, recent, că se gândește foarte serios să-i spună ”Cârcel”, deoarece a avut un cârcel într-o dimineață și a fost atât de dureros de-a crezut că o să nască.

„În schimb, porecla lui, încă de când am rămas însărcinată, este ”Cârcel”, pentru că eu nu am avut niciodată cârcei. Iar după cârcelul de azi dimineață, de la ora șase, mă gândesc serios să îi pun numele ”Cârcel”. Ce, ce are?”

Gabriela Prisacariu, pe Instagram

Vezi o galerie foto cu graviduța Gabriela Prisăcariu

gabriela-priscariu-insarcinataIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton