Homepage  / Vedete străine

Kim Basinger, dezvăluiri despre fostul ei soț, Alec Baldwin. De ce fiica lor, Ireland Baldwin, n-a mai vorbit cu ei

Kim Basinger, dezvăluiri despre fostul ei soț, Alec Baldwin. De ce fiica lor, Ireland Baldwin, n-a mai vorbit cu ei
10

de Roxana Mirea,

Kim Basinger, laureată a premiului Oscar, a fost invitată în emisiunea Red Table și a oferit primul ei interviu după mai bine de 14 ani. Kim Basinger a vorbit și despre fostul ei soț, Alec Baldwin, în raport cu lupta fiicei lor pentru sănătatea mintală. În plus, Ireland Baldwin a povestit și ea despre tatăl ei, mărturisind că ar avea o serie de lucruri pe care ar vrea să i le spună.

Kim Basinger, dezvăluiri despre Alec Baldwin

Kim Basinger a spus că fostul ei soț, Alec Baldwin, nu a fost întotdeauna „disponibil din punct de vedere emoțional și mental” pentru a face față unor probleme serioase legate de fiica lor, Ireland.

Știi că suntem bine, ne înțelegem cu toții, mă rog. Dar el este o provocare. Am avut provocările noastre”, a împărtășit Kim Basinger, în vârstă de 68 de ani, în cadrul emisiunii „Red Table Talk” de pe Facebook Watch, miercuri, când a discutat despre lupta fiicei sale de 26 de ani cu sănătatea ei mintală, potrivit Page Six.

Nu cred că Alec era disponibil din punct de vedere emoțional sau mental pentru o astfel de discuție. Alec funcționează într-un mod foarte diferit în viața lui.”

Archival Cinema and EntertainmentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ireland Baldwin crede că tatăl ei suferă de anxietate și este convinsă că din cauza educației pe care el a primit-o, actorului în vârstă de 64 de ani i-a fost greu să își exploateze emoțiile. Ireland l-a descris ca fiind „cineva care a crescut într-o familie care ar fi suprimat asta sau i-ar fi spus că este slab pentru că simte așa ceva”.

De ce Ireland Baldwin nu a vorbit cu părinții ei

Kim Basinger și Alec Baldwin s-au căsătorit în 1992 și au împreună o fiică, pe Ireland, care s-a născut în 1995. Între cei doi actori s-a dat o luptă acerbă pentru custodie în timpul despărțirii din 2002.

Sunt lucruri pentru care m-aș adresa tatălui meu„, a continuat Ireland, „dar dacă aș încerca vreodată să port această conversație în vreun fel cu el, nu cred că ar fi în stare să absoarbă cu adevărat nimic din toate acestea.”

The 65th Annual Primetime Emmy Awards, Arrivals, Los Angeles, America – 22 Sep 2013Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Pentru o vreme, Ireland nu a vorbit cu niciunul dintre părinții ei din cauza consumului de substanțe interzise.

Am o mulțime de exemple de alcoolism și dependență de droguri în familia mea”, a declarat ea în timpul unui segment individual cu Willow Smith. „Am avut o noapte în care am mers mult prea departe cu băutura și am luat pastile pentru că nu puteam nici măcar să mă culc seara.

Mi-am izolat de toți prietenii adevărați, m-am izolat de familia. Nu mai aveam control asupra a nimic din viața mea. Mă chinuiam cu tulburările alimentare pe care le aveam. Nu am vorbit cu părinții mei timp de un an. Îi vedeam din când în când, dar îmi era atât de rușine de ceea ce devenisem și de modul în care trăiam.”

De atunci, și-a îmbunătățit relațiile cu părinții ei și de ani de zile „nu mai suferă de anorexie și bulimie”. Alec așteaptă în prezent al optulea copil, al șaptelea cu actuala soție, Hilaria Baldwin.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton