Homepage  / Vedete străine

Kim Basinger, primul interviu după 14 ani. Ce a spus despre lupta cu boala care i-a bulversat viața

Kim Basinger, primul interviu după 14 ani. Ce a spus despre lupta cu boala care i-a bulversat viața
8

de Roxana Mirea,

Kim Basinger, laureată a premiului Oscar, a fost invitată în emisiunea Red Table și a oferit primul ei interviu după mai bine de 14 ani. În această conversație, Kim dezvăluie efectele paralizante ale agorafobiei și modul în care afecțiunea i-a bulversat viața.

Kim Basinger, primul interviu după 14 ani

Kim Basinger a oferit primul interviu după 14 ani și a împărtășit detalii despre lupta ei cu agorafobia. Actrița, în vârstă de 68 de ani, a spus că a fost „cu adevărat oribil” să lupte cu această afecțiune „cu atâta ardoare și să nu știi despre ce este vorba”. Declarațiile au fost făcute într-un episod al emisiunii Red Table Talk, difuzat miercuri, 27 aprilie, potrivit People. Actrița a oferit acest interviu împreună cu fiica ei, Ireland Baldwin.

„Nu mai ieșeam din casă. Nu mai mergeam la cină„, spune Basinger.

Potrivit Mayo Clinic, agorafobia este definită ca fiind „un tip de tulburare de anxietate în care te temi și eviți locurile sau situațiile care te pot face să intri în panică și te fac să te simți prins în capcană, neajutorat sau jenat”. Persoanele care suferă de această afecțiune se tem de o situație reală sau anticipată, cum ar fi utilizarea mijloacelor de transport în comun, prezența în spații deschise sau închise, statul la coadă sau prezența într-o mulțime.

L.A. Confidential (1997) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Kim Basinger, despre lupta cu agorafobia

Pentru Kim Basinger, experiența sa cu agorafobia a fost „ca și cum ceva se blochează complet în tine și trebuie să înveți din nou totul”.

A trebuit să învăț din nou să conduc și, timp de mulți ani, nu am vrut să trec prin tunelurile din Malibu”, explică actrița. „Totul mă făcea să fiu nervoasă, cum ar fi geamul [care alunecă] pentru a deschide ușa, sau: „Unde trebuie să calc pentru a deschide ușa?”. Totul devenea o treabă importantă ca să-mi dau seama cum să o fac.”

Trăiești cu gura uscată tot timpul, tremuri foarte tare, ești atât de epuizat tot timpul”, a mai spus ea.

Ireland Baldwin: „Eram lipsită de viață”

În timpul episodului, Ireland Baldwin a vorbit și ea despre unele dintre luptele sale, dezvăluind că lua Xanax și „bea” foarte mult la un moment dat în viața ei.

Modelul în vârstă de 26 de ani mai spune că, drept urmare, nu a vorbit cu mama ei, Kim Basinger sau cu tatăl ei, Alec Baldwintimp de aproximativ un an„, explicând: „Îi vedeam pe ici, pe colo, dar îmi era atât de rușine de ceea ce devenisem și de modul în care trăiam”.

Pur și simplu am devenit o persoană diferită. Eram emaciată din toate punctele de vedere; eram lipsită de viață„, spune Ireland.

Sursa Foto: Hepta

Cirește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton