Homepage  / Filme Online

Kim Basinger urmează să joace în remake-ul filmului de succes „9 săptămâni și jumătate”. Primele detalii despre viitorul serial Prime Video

Kim Basinger urmează să joace în remake-ul filmului de succes „9 săptămâni și jumătate”. Primele detalii despre viitorul serial Prime Video
3

de Roxana Mirea,

Vești extraordinare pentru fani! Prime Video pregătește un remake al filmului „9 săptămâni și jumătate”, din 1986, în care protagoniștii au fost Kim Basinger și Mickey Rourke. De data aceasta, remake-ul nu fa fi un film, ci un serial în care va juca și Kim Basinger.

Kim Basinger urmează să joace în remake-ul filmului „9 săptămâni și jumătate”

Filmul „9 săptămâni și jumătate”, cu Kim Basinger și Mickey Rourke în rolurile principale, a avut un impact cultural uriaș atunci când a fost lansat în 1986, datorită scenelor în care personajele întrețineau relații intime. Acum, s-a aflat că Prime Video a comandat un remake, sub forma unui serial TV în zece episoade, potrivit Daily Mail.

Archival Cinema and EntertainmentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Serialul o va avea din nou pe Kim Basinger în distribuție, dar nu va fi protagonista. În schimb, a fost de acord să accepte un rol de profesor universitar. Nu s-a stabilit încă cine vor fi cele două vedete ale serialului, dar se crede că acestea nu ar trebui să fie prea cunoscute. Filmările vor începe în această vară la Londra și Manchester.

După cum poate unii își amintesc, filmul i-a avut ca protagoniști pe Basinger și Rourke în rolul unui cuplu de străini care se implică rapid într-o aventură fierbinte, dar complet întâmplătoare, cu accente sado-masochiste.

Cartea originală „Nine and a Half Weeks” – care a dobândit o notorietate instantanee atunci când a fost lansată în 1978 – a fost scrisă de jurnalista americană Ingeborg Day, sub pseudonimul Elizabeth McNeill.

În carte, care este prezentată ca o carte de memorii, cititorul află că ceea ce începe ca o aventură de o noapte se transformă într-o relație de supunere sexuală care durează 9 săptămâni și jumătate. La sfârșit, naratorul are o cădere psihică.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton