Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kim Cattrall a primit un rol în „How I Met Your Father”, serialul de comedie cu Hillary Duff în rol principal

Kim Cattrall a primit un rol în „How I Met Your Father”, serialul de comedie cu Hillary Duff în rol principal

de Andra Stana,

Kim Cattrall s-a alăturat distribuției din „How I Met Your Father”. Celebra actriță, Samantha în serialul și filmele „Totul despre sex”, îi va da viață versiunii din viitor a personajului jucat de Hilary Duff, Sophie. Proiectul comandat de Hulu, un spin-off al serialului-cult „How I Met Your Mother”.

Kim Cattrall nu mai vrea să fie Samantha, ci Sophie

Vocea iconică a lui Kim Cattrall se va auzi în serialul „How I Met Your Father”. Câștigătoare a unui Glob de Aur, vedeta de 65 de ani este cel mai nou nume care se alătură echipei de actori din noul serial de comedie de la Hulu. În acest proiect, Cattrall va fi Sophie, versiunea din viitor a personajului principal (interpretat de mai tânăra Hilary Duff), scrie people.com.

Într-un mesaj postat pe contul său personal de Instagram, Kim Cattrall a spus că e încântată să facă parte din noul serial de comedie.

Personajul lui Kim Cattrall îi va povesti fiului ei despre cum l-a cunoscut pe tatăl său „cu ani în urmă”, în anul… 2021. În seria originală, Bob Saget a fost vocea din viitor a lui Ted Mosby (personaj interpretat de Josh Radnor).

În noul serial, al cărui prim sezon va avea zece episoade, Hilary Duff va interpreta personajul principal, care va înfrunta problemele cu care se întâlnesc adulții celibatari în noul spin-off al serialului-cult care s-a terminat în 2014. 

„How I Met Your Father” este creat de Isaac Aptaker și Elizabeth Berger, responsabili pentru un alt serial de succes în Statele Unite, „This Is Us” (serialul a fost difuzat și la noi, de Pro TV). 

Nu se întoarce în (primul sezon din) „And Just Like That”

Kim Cattrall nu revine în „And Just Like That”, continuarea celebrului serial „Totul despre sex/ Sex And The City”, cu personajul ei mult-iubit, Samantha Jones. Sursele citate susțin că personajul lui Kim Cattrall nu este ucis, iar absența ei din serial este explicată printr-o ceartă serioasă cu personajul lui Sarah Jessica Parker, Carrie Bradshaw. Scenariștii au lăsat deschisă o portiță pentru ca personajul Samantha să poată reveni în serial, dacă actrița Kim Cattrall va fi convinsă, până la urmă, să se întoarcă.

„Vom anunța, în cele din urmă, că serialul va avea un al doilea sezon. Va trece destul de mult timp între primul și al doilea sezon, deoarece Sarah Jessica Parker are un program încărcat și avem mult de lucru pentru a o aduce înapoi pe Kim Cattrall.

Tuturor ne este dor de Kim și sperăm că se va întoarce pentru al doilea sezon – ușa nu se va închide niciodată pentru ea, ea este o parte importantă a francizei”, au spus sursele citate.

Ce spune Hillary Duff despre noua ei colegă de platou

Hillary Duff s-a declarat încântată de implicarea celebrei Cattrall în „How I Met Your Father”. Într-o postare pe Instagram, blonda de 34 de ani a spus că a țipat de bucurie când a aflat vestea.

„Când @kimcattrall a spus da, am țipat”, a spus Duff. Tânăra actriță a postat o imagine mai veche în care apare alături de starul din „Totul despre sex”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton