Homepage  / Vedete străine

Kim Cattrall reacționează la mesajele fanilor despre absența ei din „Și uite așa…” /„And Just Like That”

Kim Cattrall reacționează la mesajele fanilor despre absența ei din „Și uite așa...” /„And Just Like That”
9

de Roxana Mirea,

Mult-așteptata continuare a serialului „Totul despre sex”, intitulată „Și uite așa...” /„And Just Like That”, a avut premiera joi, 9 decembrie, pe HBO GO. Cel de-al treilea episod urmează să apară pe data de 16 decembrie. Totuși, fanii au simțit absența lui Kim Cattrall din „Și uite așa...” /„And Just Like That”, cea care o interpreta pe Samantha Jones. Ei bine, actrița a urmărit îndeaproape reacțiile de pe rețelele sociale.

Kim Cattrall reacționează după absența ei din „Și uite așa…” /„And Just Like That”

And Just Like That” (2021) le prezintă pe cele trei prietene – Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) și Miranda (Cynthia Nixon) – la vârsta de 50 de ani, jonglând cu noi obstacole ale vieții. Cele trei nu vor rămâne însă blocate în trecut. Totuși, cea care lispsește este Kim Cattrall, actrița care o interpreta pe Samantha Jones.

Kim Cattrall, în vârstă de 65 de ani, a urmărit îndeaproape reacțiile de pe rețelele sociale în urma absenței ei și a dat „like” mai multor tweet-uri despre noul serial, în special la cele legate de decizia ei de a nu se alătura distribuției din „Și uite așa…” /„And Just Like That”.

„@KimCattrall sunt un fan. Odată cu reboot-ul #SATC, ei continuă să te aducă în discuție. Te aplaud că ai făcut alegerile potrivite pentru tine”, a scris un fan, pe Twitter, iar Kim Cattrall i-a apreciat postarea, potrivit Page Six.

„Nu ești obligată să faci ceva ce nu vrei sau ceva care nu te va face fericită. Aștept cu nerăbdare să te văd în #QAF. Sărbători fericite!”

kim-cattrall-sex-and-the-city-samanthaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce s-a întâmplat cu Samantha Jones, în „Și uite așa…” /„And Just Like That”

Kim Cattrall a apreciat de asemenea, un tweet al lui Emily Shapiro, care a enumerat „știri din cultura pop”, scriind și: „Kim Cattrall nu mai apare în reboot-ul SATC”. Fanii serialului au aflat în primul episod că personajul lui Kim Cattrall, Samantha, „nu mai este cu noi”.

Alertă spoiler: Samantha Jones nu este moartă. Ea tocmai a decis să se angajeze la Londra, după ce a fost concediată din funcția de publicist al prietenei ei Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Deși Carrie pare supărată de presupusa decizie plină de răutate a Samanthai de a le lăsa pe ea și pe celelalte fete și de a pleca peste Ocean, ea a contactat-o de mai multe ori pe prietena ei în speranța de a remedia lucrurile.

Nu este un secret pentru nimeni că relația lui Kim Cattrall cu colegele ei din „Sex and the City”, în special cu Sarah Jessica Parker, nu prea mai funcționează. Actrița a vorbit cu Piers Morgan pentru un interviu în 2017, după ce Parker, în vârstă de 56 de ani, a anunțat că cel de-al treilea film „Sex and the City” nu se va mai face.

Deși Kim Cattrall a dezvăluit că a spus „nu” unui al treilea film de mai bine de un an, înainte ca Parker să dezvăluie că nu va mai avea loc, ea a adăugat că a simțit că colega ei „ar fi putut fi mai drăguță” cu ea de-a lungul anilor.

„Nimeni nu te sună să te întrebe: „Ce mai faci?’ Asta ar fi fost o modalitatea de a face lucrurile să funționeze”, a spus Cattrall, sugerând că Parker nu este singura ei colegă vinovată pentru ruptură. „Aceasta este, se pare, o relație toxică.”

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton