Homepage  / Vedete străine

Kim Kardashian a detestat perioada sarcinii. Atitudinea presei i-a ucis stima de sine

Kim Kardashian a detestat perioada sarcinii. Atitudinea presei i-a ucis stima de sine
7

de Redactia Tvmania

Kim Kardashian a mărturisit recent că a detestat să fie însărcinată, iar sentimentul a fost influențat în mare de modul în care presa a tratat-o și a ironizat-o în această perioadă, comparând-o chiar cu o balenă.

Într-o discuție cu Kristen Bell și Monica Padman în seria de podcasturi „We are Supported By”, Kardashian a povestit că experiența sarcinii i-a afectat serios imaginea de sine și încrederea în propria persoană.

„Nu am fost o gravidă drăguță. Nu mi-a plăcut, am urât perioada, am urât cum mă simțeam, am urât cum arătam”, a spus starleta, adăugând că „mass-media m-a luat în râs pentru că am câștigat mult în greutate. Au existat coperte de reviste cu mine și balena Shamu, pe tema (rochia, n.r). A fost cu adevărat, cu adevărat nebunesc”, a spus ea mai târziu în podcast, făcând referire la o celebră orcă din spectacole SeaWorld, în anii `60.

Kim Kardashian și-a amintit și de comparațiile cu Kate Middleton, soția prințului William, care era însărcinată în același timp, cu prințul George. Kate era nesănătos de slabă în ochii presei, în timp ce Kim era la polul opus. „Atitudinea asta mi-a ucis stima de sine”, a spus ea, adăugând că a ajuns să stea acasă și să plângă tot timpul.

Kim Kradashian says no one thing led to breakup of marriage to Kanye WestIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Kardashian le-a mai spus lui Bell și Padman că experiența a făcut-o prea „jenată” pentru a merge la sală, așa că a făcut antrenamentele sportive în garajul lui Kris Jenner, mama ei, pentru a evita să fie văzută în public.

„Experiența m-a schimbat cu adevărat. M-a făcut să mă retrag, pentru că am văzut cât de urât se poartă toată lumea”, a spus ea.
Kim Kardashian a devenit mamă pentru prima dată pe 15 iunie 2015, când a născut-o pe North, fiica ei și a lui Kanye West. Al doilea copil, Saint, s-a născut în 2015. Din cauza complicațiilor de sănătate, al treilea copil, Chicago (născut în 2018) și Psalm (născut în 2019) au fost născuți de mame-surogat.

Nu este pentru prima dată când Kardashian face mărturisiri despre perioada delicată a sarcinii. În martie, pe Instagram, Kim a dezvăluit că spus că suferea de preeclampsie, o tulburare hipertensivă, care a determinat-o să „se umfle necontrolat”, ea luând în greutate până la naștere 30 de kilograme.

„Am plâns în fiecare zi văzând ce se întâmplă cu corpul meu, în principal din presiunea de a fi în mod constant comparat cu ceea ce societatea considera că ar trebui să arate o gravidă sănătoasă”, a scris ea pe Instagram.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton