Homepage  / Vedete străine

Kim Kardashian a primit un rol în serialul „American Horror Story”. Despre ce este vorba

Kim Kardashian a primit un rol în serialul „American Horror Story”. Despre ce este vorba
7

de Cătălina Matei,

Cu 352 de milioane de urmăritori pe Instagram, Kim Kardashian este una dintre cele mai recognoscibile vedete din toată lumea. Prin urmare, apariția sa în serialul „American Horror Story” va fi una extrem de așteptată. Ce rol va avea vedeta?

Starul american, cunoscut notorietatea la nivel mondial prin reality-show-ul „Keeping Up With the Kardashians”, a anunțat că va avea un nou rolde data aceasta de compoziţie, alăturându-se distribuţiei serialului cult „American Horror Story”, potrivit Variety.

Se pare că rolul a fost scris special pentru ea. Despre ce personaj este vorba, mai precis? Kim Kardashian, una dintre cele mai urmărite celebrități pe rețelele de socializare, a publicat un scurt videoclip promoţional pe Facebook, anunţându-și milioanele de urmăritori că va juca în sezonul 12 al serialului, alături de actriţa Emma Roberts.

În videoclipul, scurt şi misterios, au fost divulgate puţine informaţii despre rolul ei sau scenariu. Se aude doar o voce care murmură: „Emma şi Kim sunt delicate”.

Deși reality-show-ul „Keeping Up with the Kardashians”, care a prezentat timp de 20 de sezoane problemele familiei bogate, a propulsat-o în 2007 în lumea celebrităților, Kim nu a avut parte de prea multe apariții în producții cinematografice. Ea a apărut în câteva filme la sfârşitul anilor 2000 şi recent şi-a împrumutat vocea unui personaj din filmul de animaţie „Paw Patrol: The Movie”.

Însă rolul din „American Horror Story” va fi primul în mai mult de un deceniu, şi probabil cel mai important. Acest serial multi-premiat este alcătuit din sezoane independente, centrate pe diferite poveşti şi locuri.

De-a lungul timpului, și alte celebrități s-au alăturat distribuției din „American Horror Story”, printre ele regăsindu-se și Lady Gaga, Naomi Campbell și Angela Bassett.

Un divorț celebru

După ce a cunoscut faima în 2007, când reality-show-ul „Keeping Up with the Kardashians” a fost lansat, averea lui Kim Kardashian a crescut direct propoțional cu faima. Astfel, starul american și-a construit un imperiu comercial, care cuprinde de la lenjerie intimă la produse cosmetice, și care îi aduce venituri substanțiale.

Kim Kardashian sur les réseaux sociauxIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De altfel, și viața ei privată a fost de atunci disecată până la cel mai mic detaliu de tabloide, care, de exemplu, au relatat intens despre căsătoria cu rapperul Kanye West, apoi despre divorţul lor.

Kim și Kanye și-au soluționat divorțul în noiembrie 2022, la aproape doi ani după ce Kim a depus inițial cererea de divorț.

Kanye West s-a căsătorit din nou, la două luni de la divorțul de Kim Kardashian – iar noua sa mireasă seamănă izbitor cu fosta lui soție. Se pare că rapperul de 45 de ani ar fi ales să își unească destinele cu iubita sa, Bianca Censori, într-o ceremonie privată.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton