Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kim Kardashian, acuzată că a distrus legendara rochie a lui Marilyn Monroe purtată la Met Gala 2022

Kim Kardashian, acuzată că a distrus legendara rochie a lui Marilyn Monroe purtată la Met Gala 2022
12

de Andra Stana,

În urmă cu două luni, Kim Kardashian a făcut furori la Met Gala 2022 în rochia lui Marilyn Monroe, pe care actrița a purtat-o în 1962, pentru a-i cânta „La mulți ani" lui John F. Kennedy. Acum, însă, un istoric o acuză pe vedetă că a distrus creația vestimentară.

Un istoric o acuză pe Kim Kardashian că i-ar fi stricat rochia lui Marilyn Monroe

Contul de Instagram @marilynmonroecollection, deținut de istoricul Scott Fortner, a împărtășit fotografii ale rochiei – înainte și după ce fost purtată de Kardashian. În fotografia care se pare că a fost făcută după Met Gala 2022, rochia prezintă rupturi. De asemenea, mai multe cristale fie lipsesc, fie atârnă, iar materialul pare să fie întins, scrie yahoo.com.

Kim Kardashian a purtat rochia emblematica a lui Marilyn MonroeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Kim Kardashian nu a încăput, inițial, în rochia lui Marilyn Monroe

Când Kardashian a probat prima dată rochia, aceasta nu i s-a potrivit. În încercarea de a purta rochia iconică, vedeta a dezvăluit că a slăbit 7 kilograme în trei săptămâni. La Met Gala 2022, Kim Kardashian a purtat rochia originală a lui Marilyn Monroe, veche de 6 decenii, doar câteva minute. După ce s-a pozat alături de iubitul ei, Pete Davidson, vedeta s-a îmbrăcat într-o replică a celebrei ținute

”În cazul în care ați ratat. Unele cristale lipsesc, în timp ce altele stau gata să cadă.”, a scris el în dreptul unor imagini de genul ”înainte și după”, arătând astfel că rochia iconică a fost distrusă după ce a fost îmbrăcată de vedeta Kim Kardashian.

”Cam așa s-a păstrat integritatea rochiei. @ripleybelieveornot, a meritat?”, a mai scris el în dreptul altei fotografii.

Fanii s-au arătat revoltați. „Ce dezastru”

Imaginile făcute publice de istoric, pe Instagram, au stârnit un val de comentarii printre fani. Mulți dintre aceștia s-au arătat revoltați de faptul că creația vestimentară legendară a fost deteriorată.

”Atât de multe cristale lipsesc. Ce dezastru”, a comentat un internaut, în timp ce altul a reacționat: „Răul a fost făcut și nu poate fi reparat. Imaginați-vă ce s-ar fi întâmplat dacă Kim ar fi purtat rochia toată seara.”.

O sursă apropiată lui Kim Kardashian, a dezvăluit pentru Daily Mail că imaginile nu sunt deloc relevante. Mai precis, acuzațiile lansate de istoric sunt false.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton