Homepage  / Vedete străine

Kim Kardashian, apariție de senzație la un eveniment. A fost îmbrăcată într-un sutien minuscul

Kim Kardashian, apariție de senzație la un eveniment. A fost îmbrăcată într-un sutien minuscul

de Roxana Mirea,

Kim Kardashian a întors toate privirile, sâmbătă, 19 martie, la un eveniment din Miami, care a marcat lansarea noii colecții de lenjerie modelatoare Skims, înființată chiar de ea în urmă cu câțiva ani. Vedeta și-a făcut apariția într-un sutien minuscul și pantaloni foarte mulați.

Kim Kardashian, apariție de senzație la un eveniment

Kim Kardashian a avut o apariție de senzație la un eveniment care a avut loc sâmbătă seara, 19 martie. Vedeta a fost îmbrăcată într-un sutien argintiu și o pereche de pantaloni asortați. Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, și-a etalat formele de care este foarte mândră.

Ea și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari și botine transparente, cu toc înalt. Kim a participat la eveniment împreună cu sora ei în vârstă de 37 de ani, Khloé Kardashian, care arăta la fel de sexy într-o rochie mini, albastră.

Apariția publică a lui Kim Kardashian vine la doar câteva săptămâni după ce a fost declarată în mod oficial necăsătorită din punct de vedere legal, în contextul divorțului de Kanye West. În prezent, ea are o relație cu Pete Davidson, în vârstă de 28 de ani.

Kim Kardashian, despre Kanye West

Kim, care are patru copii cu West – North (8 ani), Saint, (6 ani), Chicago (4 ani) și Psalm (2 ani) – a vorbit despre divorțul ei la „The Ellen DeGeneres Show”, la începutul acestei săptămâni, potrivit Page Six.

Voi fi întotdeauna protectoare. Îmi doresc întotdeauna ca copiii mei să vadă ce e mai bun din ce este mai bun. Așa că încerc – oricât de greu poate fi uneori – încerc să ignor și să fac tot ce este mai bine pentru copii”, a spus ea, făcând referire la comportamentul din online al lui West.

Întotdeauna am văzut un exemplu atât de bun în relația dintre mama și tata, așa că sunt întotdeauna plină de speranță. Și indiferent de ce se întâmplă, Kanye este tatăl copiilor mei.”

Cât despre relația ei cu Davidson, ea i-a spus lui Ellen DeGenerescă: „Suntem atât de drăguți.”

Cred că este doar în viață. Indiferent de orice, îmi încurajez prietenii și oamenii pe care îi iubesc să fie fericiți și am ales asta”, a spus ea. „Am ales asta pentru mine și, știi ce? Am 40 de ani, adică, la naiba! Găsește-ți fericirea. Am ales asta și am găsit-o. Mă simt atât de bine și vreau să păstrez asta pentru totdeauna.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton