Homepage  / Vedete străine

Kim Kardashian, primele declarații despre despărțirea de Pete Davidson. De ce se simte vinovată

Kim Kardashian, primele declarații despre despărțirea de Pete Davidson. De ce se simte vinovată
7

de Roxana Mirea,

Kim Kardashian a făcut, în sfârșit, primele declarații despre despărțirea de Pete Davidson. Cei doi au fost împreună timp de nouă luni de zile și au pus punct relației în august, anul trecut. Pe de altă parte, Kim spune că se simte vinovată din cauza momentelor dificile pe care comediantul le-a îndurat în timpul relației lor.

Kim Kardashian, despre despărțirea de Pete Davidson

Kim Kardashian se destăinuie, în sfârșit, despre despărțirea de Pete Davidson, din august 2022. Cei doi au avut o relație timp de nouă luni, înainte de o despărțire aparent amiabilă – dar încă neexplicată. La premiera de joi a sezonului 3 al reality-serialului Hulu „The Kardashians”, Kim abordează pentru prima dată subiectul despărțirii, potrivit etonline.com.

În timp ce familia se întoarce la filmări, Kim își amintește că, atunci când filma sezonul 2 al show-ului, era într-o relație. „Am fost?” îl întreabă timid Kim pe producătorul care i-a reamintit acest fapt. „La naiba.”

Bine, sunt singură”, împărtășește Kim. „Și nu sunt pregătită să am o nouă relație, iar asta este în regulă.”

De asemenea, Kim o vizitează pe sora ei, Khloe Kardashian, și pe prietenul de familie Scott Disick în timpul episodului. Scott comentează cum atât Kim, cât și Khloe au „devenit atât de mici”, întrebându-le pe surori dacă kilogramele în minus se datorează „dietelor de despărțire”.

Apoi, Kim continuă să ofere câteva detalii despre decizia de a pune capăt relației cu fostul comediant de la Saturday Night Live. „Pur și simplu am avut discuții și discuții, am tot vorbit despre asta”, susține Kim. „Așa că e ca și cum amândoi am comunica foarte bine în legătură cu asta. Este evident că este trist când… nouă luni. Este ca și cum ar fi o perioadă lungă de timp. Eu nu am relații la întâmplare.”

Les célébrités au „dîner annuel des correspondants” à l’hôtel Hilton à Washington DCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Kim Kardashian se simte vinovată

Kim adaugă că s-a simțit „foarte vinovată” în timpul idilei sale cu Pete, pentru că „el a trecut prin multe din cauza relației mele„. Se pare că aceasta este o referire la relația ei tensionată cu fostul soț Kanye West, care l-a criticat public pe Pete în timp ce acesta avea o relație cu Kim și chiar a mers până la a-l amenința într-un videoclip și pe rețelele sociale.

Kim adaugă într-un interviu în care se confesează că se teme că nimeni nu va dori să aibă o relație cu ea din cauza faptului că are copii, că are 40 de ani și că nu vrea „să se confrunte cu dramele”. Dar apoi adoptă o atitudine diferită, notând: „Persoana mea va spune la naiba cu toate astea” și adaugă: „Aștept acea persoană.”

Despărțirea lui Pete și a lui Kim a părut să fie amiabilă. Foștii parteneri au fost văzuți având o discuție prietenoasă cu Usher la Met Gala la începutul acestei luni.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton