Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kim Kardashian este îngrijorată pentru copiii săi. Ce se întâmplă cu familia ei

Kim Kardashian este îngrijorată pentru copiii săi. Ce se întâmplă cu familia ei

de Redactia Tvmania

Kim Kardashian este îngrijorată că „separarea permanentă” de Kanye West îi va afecta copiii, notează publicația People.

Deși se află în pragul divorțului și pare că deja lucrează cu unul dintre cei mai buni avocați din domeniu pentru a pune punct căsniciei cu Kanye West, principalul motiv de îngrijorare al vedetei de la Hollywood sunt cei 4 copii pe care aceasta îi are împreună cu rapper-ul.

„Copiii sunt foarte importanți pentru Kim”, spune sursa pentru publicația People. „Este îngrijorată de cum va fi divizarea permanentă pentru toți în ceea ce privește bunăstarea lor. Ea le cere altora sfaturi despre cum să gestioneze acest lucru”, adaugă sursa. „Dar, în ultimele luni și chiar mai mult, încercarea de a fi o familie normală a fost o provocare și frustrare. Vrea să meargă mai departe”.

Multe alte surse au confirmat faptul că Kardashian, în vârstă de 40 de ani, s-a luptat cu decizia de a pune capăt sau nu căsătoriei sale cu West, în vârstă de 43 de ani, în urma unui an tumultuos care a inclus controversatul mandat prezidențial al West, luptele sale publice cu tulburarea bipolară și zvonuri despre divorț.

 „Căsătoria lui Kim și Kanye nu poate fi reparată”, spune o altă sursă. „Kim este depășită de haosul lui Kanye și, în acest moment, vrea doar să se concentreze asupra copiilor și asupra propriei sale vieți”. Mergând mai departe, sursa spune că Kardashian vrea să trăiască în continuare în Los Angeles și să „creeze cea mai bună viață pentru copii”. 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton