Homepage  / Vedete străine

Kim Kardashian, în ipostaze tandre cu iubitul ei. Ce a dezvăluit despre relația cu Pete Davidson

Kim Kardashian, în ipostaze tandre cu iubitul ei. Ce a dezvăluit despre relația cu Pete Davidson
9

de Roxana Mirea,

Kim Kardashian a publicat două imagini pe contul ei personal de Instagram în care apare în brațele iubitului ei, Pete Davidson. Recent, vedeta a povestit și despre relația cu actorul de comedie, dezvăluind că nu se aștepta ca totul să devină atât de serios între ei.

Kim Kardashian, în ipostaze tandre cu iubitul ei, Pete Davidson

Kim Kardashian a publicat luni, 11 aprilie, două imagini în care apare în ipostaze tandre alături de iubitul ei, Pete Davidson. Imaginile par a fi realizate după prima lor apariție publică împreună, la premiera noului serial Hulu, „The Kardashians”. În imagini, cei doi îndrăgostiți sunt la restaurant pentru o „gustare nocturnă”.

Kim Kardashian nu credea că se va arunca într-o relație serioasă atunci când a început să se întâlnească cu Pete Davidson, potrivit Page Six.

„Cred că, știi, uneori lucrurile se întâmplă când te aștepți mai puțin. A fost ultimul lucru pe care îl plănuisem cu adevărat”, a declarat Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, despre relația ei înfloritoare cu comediantul, în episodul de luni al podcastului „Making Space”, găzduit de Hoda Kotb.

„Așa că atunci când s-a întâmplat, am zis: „Doamne, nu mă așteptam la așa ceva. Și nici măcar la asta nu mă gândeam'”. Cu toate acestea, Kardashian a spus că surpriza face ca relația lor să fie cu atât mai bună. „Face ca totul să fie mult mai dulce și mult mai distractiv”, a spus ea.

În timp ce Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, și Pete Davidson, în vârstă de 28 de ani, au avut prima lor apariție publică împreună, săptămâna trecută, vedeta a recunoscut că nu este încă pregătită să facă public totul despre relația lor.

Cred că țin, știi, un pic mai mult la inimă anumite aspecte ale relației mele cu Pete și mă simt bine să știu că avem această legătură și că avem mica noastră bulă în care trăim și despre care nu știe multă lume„, a explicat ea.

The Premiere Of Netflix’s „The Dirt”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Kim Kardashian, despre relația ei cu Pete Davidson

Deocamdată, Kim a vorbit despre cât de mult îi place să petreacă timp cu iubitul ei, explicând că până și cele mai neînsemnate sarcini sunt amuzante cu el lângă ea.

Mergeam ieri cu mașina și m-am uitat la el și i-am spus: „Mulțumesc”. Iar el a spus: „Ce?” Și eu am zis: ‘Pentru că ai făcut comisioane cu mine’. Adică, este atât de amuzant, să mergem la o programare la doctor sau la dentist și doar să facem comisioane. Mă distrez atât de mult'”.

Kardashian a recunoscut că „și-a dat timp” pentru a se concentra pe ea însăși înainte de a lua în considerare ideea de a se întâlni cu altcineva, după ce a depus cererea de divorț de Kanye West în februarie 2021.

Mi-a luat 10 luni sau ceva de genul ăsta înainte să mă întâlnesc sau să vorbesc cu cineva. Și am vrut doar acel timp pentru a mă lămuri cu adevărat. „Iau decizia corectă? Cum mă simt în legătură cu asta?” Așa că, odată ce am trecut prin toate aceste faze, în cele din urmă am spus: ‘OK, băieți, sunt atât de pregătită să cunosc pe cineva’. Și am făcut-o la întâmplare”, a declarat vedeta.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton