Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kim Kardashian nu prea mai vorbește cu Kanye West. Ce planuri are

Kim Kardashian nu prea mai vorbește cu Kanye West. Ce planuri are

de Redactia Tvmania

Kim Kardashian este încă legal încă căsătorită cu Kanye West, dar a început deja să-și trăiască viața pe cont propriu.

O sursă a precizat pentru People că cei doi, care s-au căsătorit în 2014, au acum o comunicare minimă, în timp ce continuă să se îndrepte spre divorț.

„Kim și Kanye continuă să trăiască vieți separate. Nu au contact, nu țin legătura”, a menționat sursa.

 

După încetarea consilierii matrimoniale cu West luna trecută, sursa spune că Kardashian nu pare deranjată de ideea de a-și crește cei patru copii – fiicele North, 7 ani și Chicago, 3 ani și fiii Saint, 5 ani și Psalmul, care împlinește 2 ani Mai – pe cont propriu.

„Kim se concentrează pe copii și muncă. Este foarte ocupată și pare fericită”, a mai spus sursa. 

 
 
 

Când vine vorba de încheierea oficială a căsătoriei, sursa spune că „are un plan de divorț în vigoare și va depune dosarul când va fi gata”.

 

Sursa adaugă în continuare că „problemele ei cu Kanye sunt o parte importantă din sezonul final al Keeping Up with the Kardashians”, care va avea premiera pe 18 martie în SUA (în România premiera va avea loc pe 28 martie) și că probabil „va depune cerere de divorț când va fi difuzat sezonul”.

 

Luna trecută, mai multe surse au confirmat că vedeta KUWTK, în vârstă de 40 de ani, intenționează să pună capăt căsătoriei sale cu West, în vârstă de 43 de ani, și lucrează cu avocata de divorț, Laura Wasser.

 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton