Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kim Kardashian nu-şi vrea odrasla la TV

Kim Kardashian nu-şi vrea odrasla la TV

de Redactia Tvmania

Vedeta de 32 de ani, protagonista reality show-ului „Keeping Up With The Kardashians”, alături de nu mai puţin mondenele sale rude, nu vrea ca primul ei copil cu partenerul Kanye West să apară la TV, nici la naştere, nici după, relatează NY Post.

Bineînţeles, vestea n-a fost primită prea bine de Kris Jenner, mama lui Kim şi eminenţa cenuşie a imperiului TV construit în jurul familiei, sau de Ryan Seacrest, star TV şi producător al reality show-ului sus-menţionat.

“Kim e foarte serioasă”, a declarat o sursă. “A spus de mai multe ori că primul ei copil nu va fi o parte din imperiul Kardashian de pe micile ecrane”.

Nici Kanye nu e de acord

De asemenea, se pare că nici naşterea nu va fi difuzată în cadrul emisiunii de pe postul E!, spre deosebire de cazul lui Kourtney Kardashian, una dintre surorile lui Kim, a cărei primă naştere a fost difuzată în ultimul episod din sezonul şapte.

“Bineînţeles că producătorii vor ca ea să facă precum Kourtney. Ar fi aur pentru producători. Dar Kim refuză, nu vrea ca fanii s-o vadă în acele momente”.

Pe de altă parte, viitorul tătic Kanye West s-a opus din capul locului ideii, fiind de neînduplecat în această privinţă. Potrivit sursei sus-menţionate, Kim este “împărţită” între ce-şi doreşte mama ei şi ce vrea iubitul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton