Homepage  / Vedete străine

Kim Kardashian, prima apariție publică alături de iubitul ei, Pete Davidson. Cum au fost surprinși

Kim Kardashian, prima apariție publică alături de iubitul ei, Pete Davidson. Cum au fost surprinși

de Roxana Mirea,

Kim Kardashian și iubitul ei, Pete Davidson, au avut parte de prima lor apariție publică. Actorul de comedie a venit s-o susțină pe iubita lui la premiera noului serial Hulu, „The Kardashians”, eveniment care a avut loc joi, 7 aprilie.

Kim Kardashian și iubitul ei, Pete Davidson, prima apariție publică

Pete Davidson a fost alături de iubita lui, Kim Kardashian, la premiera noului ei serial Hulu, „The Kardashians”. Cei doi au sosit împreună la evenimentul de joi, 7 aprilie, și au mers ținânându-se de mână, înainte ca actorul de comedie să-i permită iubitei sale să meargă singură pe covorul roșu, potrivit Page Six.

Chiar dacă s-au separat la eveniment pentru apariția oficială pe covorul roșu, cei doi nu au încercat să își ascundă dragostea de camerele de filmat.

Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, l-a onorat pe regretatul designer Thierry Mugler și a purtat una dintre rochiile sale, pe care a accesorizat-o cu un colier choker. Pete Davidson, în vârstă de 28 de ani, a purtat pantofi sport albi și un tricou alb, pe sub un costum negru.

Kim Kardashian, despre iubitul ei

Fosta soție a lui Kanye West a dezvăluit pentru Variety că noul serial va explora relația ei și a lui Davidson, doar că nu neapărat în primul sezon.

Nu am filmat cu el”, a spus Kim Kardashian când a fost întrebat dacă iubitul ei va apărea, „și nu mă opun. Doar că nu este ceea ce face el. Dar dacă are loc un eveniment și el este acolo, nu le-ar spune camerelor plece.”

Totuși, ea a dat de înțeles că fanii vor primi mai multe în cel de-al doilea sezon al serialului – chiar dacă primul nu a fost încă lansat.

Cred că aș putea filma ceva cu adevărat interesant, dar nu ar fi pentru sezonul acesta”, a spus ea.

Vedeta a promis că fanii vor afla „cum ne-am cunoscut și cine a făcut primul pas și cum s-a întâmplat și toate detaliile pe care toată lumea vrea să le cunoască. Sunt cu siguranță deschis să vorbesc și cu siguranță o explic.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton