Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kim Kardashian s-a întors singură acasă după vacanță. Ea și Kanye West locuiesc în continuare separat

Kim Kardashian s-a întors singură acasă după vacanță. Ea și Kanye West locuiesc în continuare separat

de Redactia Tvmania

După o vacanță petrecută în familie în Republica Dominicană, Kim Kardashian s-a întors alături de cei 4 copii în Los Angeles, însă fără Kanye West.

Cei doi continuă să locuiască separat, iar artistul a rămas la ferma sa din Wyoming. O sursă citată de publicația People  aprecizat că 

„Wyoming este locul în care Kanye își dorește să trăiască”. În ceea ce o privește pe Kim, „este fericită că s-a întors în L.A. Este greu să călătorești cu copiii pentru o perioadă îndelungată”, a menționat sursa. 

Cuplul și cei 4 copii pe care îi au împreună au plecat în vacanță pe 2 august. La întoarcere, fiica cea mare a celor doi, North, a mai rămas câteva zile alături de Kanye pentru a petrece timp împreună. 

„Kim încă pare concentrată să-și facă mariajul să funcționeze. Este destul tăcută în ceea ce privește planurile ei exacte de viitor, dar deocamdată este împăcată cu gândul că soțul ei, Kanye, locuiește în Wyoming. El merge mai departe cu campania prezidențială. Acesta este o decizie despre care nimeni nu îi poate schimba părerea”, a continuat sursa. 

Dezvăluiri neașteptate au apărut la sfârșitul lunii iulie în presa tabloidă din America, după ce căsătoria dintre Kim Kardashian și Kanye West este din ce în ce mai mult pusă la încercare.

Deși în urmă cu câteva luni se spunea că cei doi locuiesc în colțuri diferite ale casei în perioada izolării pentru a evita discuțiile, surse spun că Kim și Kanye nu mai locuiesc împreună de un an de zile. 

 

Raperul locuiește în Wyoming acolo unde are o fermă în valoare de 14 milioane de dolari, iar Kim îl vizitează o dată pe lună alături de cei patru copii pe care îi au împreună. Este cunoscută dorința lui Kanye de câțiva ani de pleca din California, întrucât nu se regăsea cu acel stil de viață cu care soția lui era obișnuită de mic copil. 

 

 

 

 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton