Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kim Kardashian se simte „captivă” în căsătoria cu Kanye West: „Nu știe ce să facă”

Kim Kardashian se simte „captivă” în căsătoria cu Kanye West: „Nu știe ce să facă”

de Redactia Tvmania

„Este o perioadă foarte tristă pentru ea”, spune o sursă citată de publicația People despre Kim Kardashian, a cărei căsătorie de șase ani cu Kanye West este în prag de rupere.

Luni, Kim Kardashian a zburat spre Wyoming, pentru a-l vedea pe soțul ei, Kanye West, însă prima revedere după toate declarațiile făcute de artist nu a fost una tocmai fericită.

„Este o perioadă foarte tristă pentru ea”, a declarat o sursă apropiată vedetei pentru cei de la People . „Kim e foarte supărată”.

Deși Kim a încercat să țină de căsătoria sa și să îi fie sprijin lui Kanye, tulburările sale bipolare din ultima perioadă i-a distanțat și mai mult pe cei doi. Aristul a șocat întreaga lume cu dezvăluirile din viața personală în timpul campaniei pentru președenția Statelor Unite. 

„Kim se simte captivă”, a continuat sursa. „Îl iubește pe Kanye și se gândește la el ca la iubirea vieții sale. Dar nu știe ce să facă”.

Surse apropiate cuplului spun că uniunea de șase ani dintre West, 43 de ani și Kardashian, 39 de ani, este tensionată dinainte de incidentele petrecute recent. De atunci, lucrurile s-au apropiat din ce în ce mai mult de divorț.

„Kim se gândea că trebuie să fie despărțiți o perioadă. Știe că nu este sănătos ca ea să fie în preajma lui și, în mod sincer, nu este un mediu sănătos nici pentru copii. Trebuie să se regăsească înainte de a fi partener sau tată”, au mai spus surse apropiate vedetelor.

Totuși, indiferent de ce se va întâmpla, „Kim vrea cel mai bun pentru Kanye. Și va dori întotdeauna tot ce este mai bun pentru el”.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton