Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kim Kardashian și Kanye West au sărbătorit 6 ani de căsătorie

Kim Kardashian și Kanye West au sărbătorit 6 ani de căsătorie

de Redactia Tvmania

Kim Kardashian a dezvăluit ieri pe contul ei de Instagram personal imagini de la nunta sa cu Kanye West care a avut loc la Florența, la Forte di Belvedere, în vara lui 2014 dar și cuvinte de dragoste precum: „forever to go sau „until the end.”

6 ani mai târziu cei doi au împreună 4 copii: Psalm, 10 luni, Saint, 4 ani, Chicago, 2 ani și North, 6 ani, iar cuplul pare să fie cu adevărat fericit, Kim Kardashian mărturisind că, din cauza carantinei nici unul dintre ei nu a mai putut călători, așa că, au petrecut foarte mult timp împreună, au făcut plimbări lungi în aer liber și s-au uitat la toate filmele pe care cineva și le poate imagina.

În 2013, chiar înainte de nuntă, Kanye West a spus într-un interviu la BBC faptul că Kim i-a dăruit „totul”, mărturisind și că:

„Kim mi-a dăruit totul. Mi-a dăruit o familie. Mi-a dăruit un întreg sistem.”

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

6 years down; forever to go Until the end

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


 

Anul trecut, când lumea era deschisă, Kanye i-a făcut o surpriză pentru cei 5 ani de căsătorie împliniți, ducând-o la Las Vegas la concertul lui Celine Dion. Kim Kardashian a postat la vremea respectivă multe video-uri de la concert, fredonând și ea celebra melodie „It’s All Coming Back To Me Now.”

Este adevărat că în cei șase ani de căsnicie, Kim și Kanye și-au dovedit unul altuia dragoste adevărată și loialitate, un lucru rar în această lume a starurilor. Dar iată că mai sunt și excepții. Suntem cu ochii pe ei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton