Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kim Kardashian și Kanye West se află în pragul divorțului. „Ambele părți simt că mariajul s-a terminat”

Kim Kardashian și Kanye West se află în pragul divorțului. „Ambele părți simt că mariajul s-a terminat”

de Redactia Tvmania

Au împreună patru copii și păreau să aibă o relație solidă. Nimic nu prevestea posibilitatea unei despărțiri între Kim Kardashian și Kanye West. Sunt căsătoriți de șase ani, însă rapperul susține că ar încerca să divorțeze deja de doi ani de partenera sa.

mesajul lui Kanye West a pus pe jar showbiz-ul de peste ocean:

„Am încercat să divorţez de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Warldolf pentru reforma închisorilor, a transmis Kanye West pe Twitter.

Acesta nu a fost singurul mesaj controversat scris de rapper pe Twitter, ci a făcut parte dintr-o serie, care au fost ulterior șterse. Kanye a mai mărturisit și că Kim ar încerca să-l închidă pe motive medicale, acesta constituind, posibil, un motiv important în spatele rupturii dintre cei doi, pe lângă faptul că artistul a declarat că el și soția lui doreau să facă avort la prima sarcină a lui Kim.

Se pare că cei doi au în vedere divorțul de săptămâni întregi, deoarece ambele părți consideră că parteneriatul lor s-a terminat. O sursă a declarat pentru People că o separare între Kanye, care luptă cu tulburarea bipolară, și Kim, este în „proces de câteva săptămâni”.

Mai mult sursele au precizat că:

 „A existat o comunicare suficientă între cei doi, atât în ​​ultimele zile, cât și în săptămânile anterioare, pentru a stabili că ambele părți consideră că mariajul s-a încheiat.”

Este cunoscut publicului și faptul că în timpul izolării cei doi au preferat să locuiasă în camere opuse în vila pe care o dețin pentru a evita certurile și discuțiile de față cu cei 4 copii ai lor.

Deși până acum Kim Kardashian prefera să stea departe de discuțiile publice atunci când apăreau zvonuri în presă, de această dată vedeta a postat o serie de instastory-uri în care și-a exprimat punctul de vedere și a rugat jurnaliștii să fie înțelegători:

„Așa cum știți Kanye suferă de tulburare bipolară. Cei care suferă de acest lucru sau au pe cineva în viața lor care suferă de acest lucru știu cât de incredibil de complicat și dureros este de înțeles. Nu am vorbit  niciodată public despre cum această afecțiune ne-a afectat acasă, pentru că doresc să îmi protejez copiii și viața privată a lui Kanye atunci când vine vorba de sănătatea lui. Dar astăzi simt că trebuie să vorbesc despre asta din cauza prejudecăților și a conceptelor eronate care există cu privire la sănătatea mintală”, a împărtășit Kim în postarea ei.

Mai mult, aceasta a precizat faptul că familia este „neputincioasă” în fața comportamentului lui Kanye:

„Cei care înțeleg suferințele psihice inclusiv comportamentul compulsiv știu că familia în fața acestora este neputincioasă, cu excepția cazului în care membrul familiei este minor”.

Kim a făcut lămuriri și cu privire la declarațiile pe care soțul său le-a făcut în urmă cu câteva zile. Artistul își acuza soția că dorea să îl interneze într-un centru fără voia sa:

„Individul însuși trebuie să facă parte din procesul de primire a ajutorului și oricât de mult încearcă familia și prietenii să-l [ajute]”.   

Înțeleg că Kanye este supus unor critici, întrucât este o persoană publică, iar acțiunile sale pot genera uneori opinii și emoții puternice. Este un bărbat strălucitor, dar complicat, care, pe lângă faptul că este artist și de culoare, a trecut prin moartea dureroasă a mamei sale și a fost nevoit să facă față presiunii și a izolării care au accentuat suferința de tulburare bipolară”, a mai dezvăluit Kim Kardashian.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton