Homepage  / Vedete străine

De ce s-au despărțit Kim Kardashian și Pete Davidson. „Pur și simplu era epuizată”

De ce s-au despărțit Kim Kardashian și Pete Davidson. „Pur și simplu era epuizată”
8

de Roxana Mirea,

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit. Ruptura dintre cei doi s-a produs la începutul săptămânii trecute, iar mai multe surse au oferit o serie de detalii referitoare la motivul despărțirii. Iată care sunt motivele pentru care Kim Kardashian și Pete Davidson și-au spus adio după nouă luni de relație.

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit la începutul săptămânii trecute, iar unul dintre motive este reprezentat de diferența de vârstă, după cum au declarat surse pentru Page Six.

Pete are 28 de ani, iar Kim are 41 de ani – se află în etape diferite ale vieții lor„, a declarat o sursă.

Pete este total spontan și impulsiv și vrea ca ea să zboare la New York, sau oriunde s-ar afla el„, adaugă sursa. „Dar Kim are patru copii și nu este atât de ușor. Ea trebuie să se concentreze pe copii”.

Sursa a mai declarat că fosta soție a lui Kanye West era „total epuizată din cauza acestei relații și a altor lucruri care se întâmplau în viața ei”.

Les célébrités au „dîner annuel des correspondants” à l’hôtel Hilton à Washington DCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Legătura lui Kanye West cu despărțirea lui Kim Kardashian de iubitul ei

Kim Kardashian a avut recent o relație tumultoasă cu fostul partener Kanye West, care a provocat mai multe conflicte în timpul relației ei cu comediantul. „Când Kim este cu altcineva, Kanye poate cauza probleme cu copiii. Încearcă să dezbine și să cucerească. Nu se poate abține. Kim este o mamă foarte dedicată, iar copiii ei vor fi întotdeauna pe primul loc. Ea vrea și are nevoie de armonie acasă și în viața ei”, a mai declarat sursa.

Pe de altă parte, People scrie că un alt motiv al despărțirii ar fi reprezentat de faptul că Pete Davidson și Kim Kardashian erau foarte ocupați.

O parte din motivul pentru care s-au despărțit a fost reprezentat de programele lor încărcate”, spune o sursă. „Amândoi călătoresc tot timpul și a fost greu”.

Kardashian și Davidson – care au petrecut timp despărțiți în ultima vreme, deoarece el a fost în Australia, unde a filmat pentru un nou film – s-au cunoscut când ea a fost gazda emisiunii „Saturday Night Live”, în octombrie 2021.

În ciuda despărțirii, Kim Kardashian nu a șters încă imaginile cu Pete Davidson de pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton