Homepage  / Vedete străine

Kim Kardashian și Pete Davidson, surprinși împreună la Met Gala 2023, la 9 luni de la despărțire

Kim Kardashian și Pete Davidson, surprinși împreună la Met Gala 2023, la 9 luni de la despărțire
6

de Roxana Mirea,

Kim Kardashian și Pete Davidson - care s-au despărțit în august 2022 - s-au reîntâlnit luni, la Met Gala 2023. Anul trecut, cuplul a defilat împreună pe covorul roșu și s-au sărutat pe treptele muzeului. În ciuda despărțirii lor, Kardashian, în vârstă de 42 de ani, și Davidson, în vârstă de 29 de ani, sunt aparent în relații bune, deoarece cei doi au fost fotografiați discutând cu cântărețul Usher.

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au reîntâlnit la Met Gala 2023

Comediantul – care și-a păstrat look-ul casual cu un tricou Fendi, pantaloni de piele și un trench coat – i-a zâmbit fostei iubite, care purta o rochie Schiaparelli cu corset, plină de perle.

Anul trecut, Kim Kardashian și Pete Davidson a întors cu siguranță toate privirile la Met Gala, vedeta din „Kardashians” purtând celebra rochie emblematică a lui Marilyn Monroe la eveniment, în timp ce Davidson a ajutat-o să urce scările în rochia ei strâmtă, potrivit Page Six.

Met Gala Celebrating (In America: An Anthology of Fashion) – New-YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cei doi au avut o relație amoroasă timp de nouă luni, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al emisiunii „Saturday Night Live”, când Kim a prezentat un episod în octombrie 2021.

S-au despărțit în august 2022, o sursă spunând pentru Page Six la acea vreme că diva și actorul „au decis să fie doar prieteni”.

Au multă dragoste și respect unul pentru celălalt, dar au descoperit că distanța mare și programele lor solicitante au făcut foarte dificilă menținerea unei relații”, a adăugat persoana din interior.

Cu toate acestea, diferența de vârstă dintre ei a jucat, de asemenea, un rol în despărțire, o sursă spunând că Davidson „este total spontan și impulsiv și vrea ca ea să zboare la New York, sau oriunde s-ar afla el”. Kardashian, însă, „are patru copii și nu este atât de ușor. Ea trebuie să acorde atenție copiilor„. Davidson are o relație în prezent cu colega sa din „Bodies Bodies Bodies”, Chase Sui Wonders, care a lipsit de la Met Gala 2023.

Între timp, Kardashian a păstrat tăcerea despre viața ei sentimentală după ce s-a despărțit de Pete Davidson.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton