Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kim Kardashian, ținta criticilor după ce a cumpărat unul dintre colierele prințesei Diana. „Nu vei fi niciodată un simbol”

Kim Kardashian, ținta criticilor după ce a cumpărat unul dintre colierele prințesei Diana. „Nu vei fi niciodată un simbol”
16

de Andra Stana,

Kim Kardashian a ajuns din nou în atenția tuturor. Vedeta este ținta criticilor după ce a cumpărat la licitație un colier care i-a aparținut prințesei Diana.

Crucea Attallah, un pandantiv din anii 1920, a fost realizată de designerul de bijuterii de lux Garrard. Bijuteria, care a fost purtată în mai multe ocazii de prințesa Diana, a fost vândută miercuri pentru 163.800 de lire sterline (aproximativ 200.000 de dolari). Piesa fusese scoasă la vânzare la Sotheby’s Londra, scrie presa internațională.

Crucea de ametist ar fi fost disputată de patru ofertanți în ultimele cinci minute ale vânzării Sotheby’s. Cu toate acestea, a fost cumpărată în cele din urmă de un reprezentant al lui Kardashian, în vârstă de 42 de ani, a confirmat casa de licitații.

Pandantivul, care a fost purtat de Diana la o gală de caritate din Londra în octombrie 1987, s-a vândut pentru mai mult decât dublul valorii estimate înainte de licitație.

Pandantivul în formă de cruce – despre care se crede că a fost o comandă privată unică a lui Garrard – este o piesă îndrăzneață și colorată, încrustată cu ametiste tăiate în formă pătrată și accentuată de diamante tăiate circular. Crucea are o greutate totală a diamantelor de aproximativ 5,25 carate.

Înaintea vânzării, șeful departamentului de bijuterii de la Sotheby’s Londra, Kristian Spofforth, a declarat: „Bijuteriile deținute sau purtate de regretata Prințesă Diana apar foarte rar pe piață, mai ales o piesă precum crucea Attallah, care este atât de colorată, îndrăzneață și distinctivă”.

Critici pentru Kim Kardashian, după ce a cumpărat colierul prințesei Diana

După ce a achiziționat acest colier, Kim Kardashian s-a ales cu un val de critici venit din partea fanilor, scrie stirileprotv.ro.

„Ce se întâmplă cu Kim Kardashian de a început să cumpere și să poarte articole care au aparținut unor oameni care sunt morți? Mai întâi Michael Jackson, apoi rochia celebră a lui Marilyn Monroe și acum colierul prințesei Diana? Aceste articole ar trebui să se găsească într-un muzeu, nu să fie scoase la licitație“, a fost comentariul unui fan.

Un altul a spus: A distrus deja rochia lui Marilyn, o rochie Alexander Mcqueen și acum are colierul Dianei… Kim Kardashian, nu vei fi niciodată un simbol”.

În ultima vreme, Kim Kardashian a participat la numeroase licitații. Conform TMZ, ea a cumpărat obiecte care au aparținut unor personalități precum Jacqueline Kennedy Onassis sau Elizabeth Taylor.

Kardashian, criticată și după ce a purtat rochia lui Marilyn Monroe

Kardashian și-a arătat anterior interesul pentru obiecte de modă istorice, inclusiv pentru o rochie Marilyn Monroe purtată de vedetă la Gala Met de anul trecut. În mai 2022, Kardashian a dezvăluit că a slăbit 16 kilograme pentru a intra în rochia „iconică”, care i-a fost împrumutată de la muzeul Ripley’s Believe It or Not!

Aceasta a fost purtată inițial de Monroe în timpul celebrei sale interpretări din 1962 a melodiei Happy Birthday pentru președintele american John F Kennedy.

Kim Kardashian a purtat rochia emblematica a lui Marilyn MonroeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton