Homepage  / Vedete străine

Kim Kardashian l-a uitat definitiv pe Kanye West? Cum a fost surprinsă alături de Pete Davidson

Kim Kardashian l-a uitat definitiv pe Kanye West? Cum a fost surprinsă alături de Pete Davidson
9

de Roxana Mirea,

Kim Kardashian se poate considera o femeie liberă, după ce a cerut divorțul de Kanye West. Aceasta a fost surprinsă, vineri, 29 octombrie, distrându-se împreună cu Pete Davidson. De asemenea, cei doi au apărut și într-un scheci, iar toată lunea a fost surprinsă văzându-i că se sărută. Să fie oare ceva mai multe între ei?

Kim Kardashian, surprinsă ținându-se de mână cu Pete Davidson

Pete Davidson și Kim Kardashian West au fost surprinși, vineri, distrându-se împreună la Knott’s Scary Farm, popularul makeover anual de Halloween al Knott’s Berry Farm, parcul tematic din California. În fotografiile obținute de publicația People, cei doi se aflau într-un roller coaster. De asemenea, în imagini se poate observa cum Pete Davidson și Kim Kardashian se țin de mână.

Ulterior, li s-au alăturat și sora lui Kim, Kourtney Kardashian, împreună cu logodnicul ei, Travis Barker. Pete Davidson și Travis Barker se cunosc prin intermediul prietenului lor comun Machine Gun Kelly, actualul iubit al lui Megan Fox.

Ei se învârt prin aceleași cercuri de oameni, așa că vor fi împreună din când în când. Sunt doar prietenii care ies împreună”, a declarat o sursă.

De asemenea, Pete Davidson și Kim Kardashian au fost văzuți sărutându-se într-un scheci, când a ea a fost gazda show-ului „Saturday Night Live” pentru prima dată, la începutul acestei luni. Cei doi interpretau personajele Aladdin și Jasmine. În plus, în ianuarie 2019, aceștia au petrecut la ziua de naștere a lui Kid Cudi, alături de Timothée Chalamet și soțul lui Kim, Kanye West, cu care ea trece acum printr-un divorț.

Kim Kardashian to host US comedy sketch show  Saturday Night LiveIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Kim Kardashian și Kanye West, în plin proces de divorț

Kim Kardashians și Kanye West au început să iasă împreună în 2012, iar în 2014, s-au căsătorit în Florența, Italia. Cei doi au împreună patru copii. După ce au traversat o perioadă dificilă anul trecut, Kim a cerut divorțul în luna februarie, după 6 ani de căsnicie.

Kim și Kanye sunt prieteni, dar doar atât. Ea încă merge mai departe cu divorțul. Totuși, îi place să aibă parte de sprijinul lui Kanye. Nu erau într-un punct bun al relației lor când Kim a cerut divorțul. Este atât de fericită că lucrurile merg mai bine acum. Totul este benefic pentru copii”, a declarat o sursă pentru People, luna aceasta.

Pete Davidson a mai fost împreună cu Cazzie David, Kate Beckinsale, Margaret Qualley, Kaia Gerber și Phoebe Dynevor, dar a fost și logodit pentru scurt timp cu Ariana Grande. Încp nu se știe dacă între el și Kim Kardashian este ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie, însă timpul va decide.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton