Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Kira Hagi, în același proiect „Netflix” ca Michelle Obama. Ce poreclă a primit tânăra actriță

Kira Hagi, în același proiect „Netflix” ca Michelle Obama. Ce poreclă a primit tânăra actriță

de Redactia Tvmania

Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, a mai bifat o reușită pe plan profesional. Tânăra actriță îi dă viață unui personaj animat din serialul „Gofre și Mochi”. Difuzat de Netflix, serialul animat o are în „distribuție” și pe Michelle Obama, soția fostului președinte al Americii, Barack Obama.

Noul proiect în care este implicată Kira Hagi vine la scurt timp după succesul înregistrat de „Martha și George”, spectacol care poate fi văzut pe scena Teatrului Nottara din București.

În serialul animat „Gofre și Mochi”, produs de Netflix și difuzat în România din 16 martie, tânăra actriță dublează vocea lui Mochi.

„Dragi părinți sau mătuși sau unchi sau bunici, ați aflat de «Gofre și Mochi»? Este un serial pe Netflix, iar eu știu de el pentru că m-am distrat teribil să dublez vocea lui Mochi. Așa că nu mă deranjează, dacă asta e noua mea poreclă! E un serial educativ și amuzant și îl recomand și adulților, e bine să nu uităm să fim copii!”, a scris Kira Hagi pe Facebook.

Inteligent și plin de umor, serialul Netflix „Gofre și Mochi” a fost gândit ca un ghid de supraviețuire în lumea uluitor de variată a alimentelor.

Creatorii serialului, Erika Thormahlen și Jeremy Konner, pornesc de la un adevăr: copiii de azi, obișnuiți cu mâncărurile artificiale și congelate de pe rafturile supermarketurilor, trebuie neapărat să cunoască aromele și prospețimea fructelor și a legumelor, pentru a se împrieteni cu ele.

Cine sunt Gofre și Mochi?

Ei au creat două păpuși foarte simpatice, Gofre (animată de Michelle Zamora) și Mochi (animată de Russ Walko, cu vocea lui Piotr Michael). Ele pleacă din Tărâmul mâncării congelate, unde „găteau” doar cu gheață, și ajung la supermarketul fantezist al doamnei Obama.

Zburând cu Magicartul fermecat după ingrediente prin toată lumea, Gofre și Mochi învață despre gustul sărat, acru, dulce, amar, dar și despre savoarea numită „umami”. E abia începutul unei călătorii în care află dacă roșiile sunt legume sau fructe, cum poate distruge sarea în exces gustul mâncării și cum poate un cartof să se transforme dintr-o „piatră” într-un deliciu.

Un raid gustos printre aromele lumii

Serialul le oferă nu doar copiilor, ci și părinților, ocazia de-a afla detalii grozave despre istoria mirodeniilor și a unor ingrediente speciale chiar de la chefi renumiți, bucătari și fermieri, dar și de la copiii acestora, care gătesc împreună cu ei.

De la celebrele mine de sare din Peru la zăcămintele din Himalaya și până la sarea neagră extrasă din lavă vulcanică, de la rețeta japoneză de Miso la sosul mexican Mole, „Gofre și Mochi” este o incursiune palpitantă și amuzantă prin istoria culinară, care oferă nu doar cunoștințe despre ceea ce mâncăm, ci și trucuri din bucătărie care îi vor ajuta pe copii toată viața.

„Aș fi vrut ca fiicele mele să fi crescut cu un asemenea serial distractiv și ușor de urmărit, din care părinții știu că micuții lor învață ceva”, a spus fosta primă doamnă a Americii Michelle Obama.

Sursa foto: Facebook.com/Kira Hagi

 

https://www.tvmania.ro/netflix-aduce-povestea-annei-karenina-in-zilele-noastre-in-noul-serial-rusesc-anna-k-294923

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton