Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kirstie Alley a fost incinerată. Ce s-a aflat abia acum din certificatul de deces al actriței din „Uite cine vorbește”

Kirstie Alley a fost incinerată. Ce s-a aflat abia acum din certificatul de deces al actriței din „Uite cine vorbește”
17

de Andra Stana,

Certificatul de deces al lui Kirstie Alley arată că actrița a fost incinerată. Alley a murit în casa ei din Florida pe 5 decembrie, potrivit documentului legal obținut joi de Us Weekly. Ea avea 71 de ani.

Copiii fostei actrițe din „Cheers” au anunțat vestea morții ei în aceeași zi, scriind pe Twitter că „a murit după o luptă cu cancerul, descoperit recent”.

Fiul William „True”, în vârstă de 30 de ani, și fiica Lillie, în vârstă de 28 de ani, și-au numit răposata mamă „incredibilă, feroce și iubitoare” în postarea de pe rețeaua de socializare.

„La fel de emblematică precum era pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare”, au scris atunci cei doi frați, menționând că sunt „recunoscători” pentru tratamentul pe care Kirstie Alley l-a primit la Moffitt Cancer Center din Tampa.

„A fost înconjurată de cea mai apropiată familie și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă”, au continuat cei doi copii ai lui Kirstie Alley.

Kirstie Alley a fost incinerată. Ce s-a aflat abia acum din certificatul de deces al actriței din „Uite cine vorbește”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Reprezentantul vedetei din „It Takes Two” a declarat ulterior pentru Page Six că Alley a fost diagnosticată cu cancer de colon înainte de decesul ei.

Tatăl lui True și al lui Lillie, Parker Stevenson, cu care Alley a fost căsătorită din 1983 până în 1997, a scris un omagiu emoționant pe Instagram pentru câștigătoarea Globului de Aur la începutul acestei luni.

Dragă Kirstie,
Sunt atât de recunoscător pentru anii petrecuți împreună și pentru cei doi copii incredibil de frumoși și acum nepoții pe care îi avem. Ne va fi dor de tine. Cu drag,
Parker

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton